Jullie zagen hem al voorbij komen in mijn shoplog, de kleurspoeling van L’oreal. Het is een kleurtje die er na 28 keer wassen uit gaat. Ik wilde al een tijdje langer mijn haar wat donkerder verven, maar wilde het niet permanent, omdat ik nog al snel op iets uitgekeken raak. Dus was dit de perfecte oplossing. Ik dacht dat ik er 2 nodig zou hebben voor mijn lange haar, maar ik had uiteindelijk genoeg aan 1 verpakking.
Untitled132.png picture by glambeauty

Ik vind de verpakking heel leuk, mooi roze en duidelijke tekst, de kleur is ook goed zichtbaar. In de verpakking zitten de verf en een soort van spul waarmee je het moet mixen, handschoentjes en een conditioner voor na het kleuren. Meestal is het dat er in de verpakking te weinig zit om heel je haar mee te doen, dus had ik voor de zekerheid 2 pakjes meegenomen. Maar dat bleek niet nodig, want L’oreal geeft je gewoon genoeg voor je geld. Ik had ruim genoeg, ik denk dat iemand met haren tot haar billen nog genoeg zou hebben. Het aanbrengen gaat makkelijk, ik heb het wel mijn moeder laten doen, eerst maak je een midden scheiding en daar doe je de verf eerst op aanbrengen, daarna verdeel je het over de rest van je haar, en gaat er met je hand in kneden. Dit doe je een aantal keer. Dan moet het 20 minuten intrekken. Daarna moet je je haar uitspoelen tot dat er geen kleur meer vanaf komt. Dan doe je de bijbehorende conditioner erin en laat je die 2 minuten inwerken. Dan spoel je dat uit en ben je klaar.
Maar heeft het ook gewerkt? Zie je duidelijk verschil?
Ja dat zie je zeker! Ik ben echt zo blij met het resultaat, het is precies wat ik wilde. Een donkerbruine kleur met een lichtbruine/rode gloed. Het is echt zo mooi geworden!
Untitled133.png picture by glambeauty
Je ziet wel duidelijk verschil! Ik had licht bruin haar, en nu is het toch een stuk donkerder. Het is niet precies hetzelfde als in het echt, daar zie je het uiteraard nog beter.

Pluspunten:

 • Goede dekking
 • Genoeg in de verpakking
 • Je haar wordt zacht
 • Uitwasbaar (vind ik fijn)
 • Geen vieze chemische geur (helemaal geen geur)
 • Extra conditioner erbij
 • Zichtbaar resultaat

Minpunten

 • Prijs €14,39
 • Niet permanent (voor sommigen misschien een probleem)

Zoals je ziet zijn er veel meer pluspunten dan minpunten, ik ben dan ook erg te spreken over dit product. Je kunt hem kopen bij o.a. de kruidvat voor €14,39.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

 1. Oh, erg mooi! Het staat je echt goed 😀 Ik heb deze kleur ongeveer van mezelf, maar ik wil hem eigenlijk wat opspicen…

 2. Ik wil dit product al heel lang gebruiken. Handig dat je het uit kunt wassen, maar een vriendin van me kreeg toch duidelijke uitgroei. Dat houdt me nog tegen. Ik ben benieuwd hoe dit je gaat bevallen. Houd je ons op de hoogte?

  De kleur staat je super! Die zou ik ook wel eens willen proberen.

 3. De kleur is echt mooi middenbruin geworden.
  Ik verschiet er wel van omdat je haar er zo bleek uitzag ervoor!
  Ik weet niet of het donkerderblond is je haar op de foto voor, maar het toont daar middenblond. Normaal moet je altijd een toon op toon kleuring gebruiken (blond op blond, bruin op bruin)omdat als je haar blond is en je zet er bruin over het groen kan worden.

  Maar ik ben blij voor jou dat de kleur zo mooi geworden is.

  Ik had ooit eens op middenblond haar licht bruin gezet en het leek goed tot als ik in een soort van licht ging staan en toen zag je duidelijk de groene schijn. Ik volg haarzorg op school.

  • Danique Reageer

   Ik heb lichtbruin haar van mezelf, komt niet helemaal over op de foto omdat hij een beetje overbelicht is 🙂

Plaats een reactie