Een hele tijd terug kocht ik een keer deze twee L’Oréal Color Infaillible eyeshadows. Ik was ontzettend benieuwd naar dit product, omdat dit weer eens iets ‘nieuws’ was. Vandaag laat ik ze aan jullie zien.
 photo Untitled66_zps12e61ab6.jpg

De oogschaduw komt in een aparte verpakking. Het zijn eigenlijk gewoon potjes met een draaibare dop. Onder de dop vind je en soort van plastic ‘stopper’. Deze zorgt ervoor dat het product goed blijft. Het product moet namelijk constant platgedrukt worden en daar zorgt dit stukje plastic voor.

 photo Untitled68_zps28135bbc.jpg
Ik nam de volgende twee kleuren mee: Hourglass Beige en Forever Pink. Nu vragen jullie je vast af wat dit product nou zo bijzonder maakt. Nou, dat zal ik jullie eens vertellen. Als je het product aanraakt, lijkt het een cream eyeshadow te zijn. Maar zodra je hem hebt opgebracht verandert het product in een powder eyeshadow. Echt ontzettend apart, maar het werkt wel!

 photo Untitled69_zpse55bce8a.jpg
De substantie van het product voelt dus vrij raar aan, maar eenmaal op je ogen aangebracht voelt het gewoon net als elke andere oogschaduw. Ik vind het fijn dat het geen crème product op je oog blijft, want die gaat vaak creasen. Dat is bij deze oogschaduw dus niet het geval. Ook zijn ze gewoon goed te blenden met elkaar en omdat ze een klein beetje sticky zijn, blijven ze ook goed zitten.

 photo Untitled70_zps4763fc29.jpg
Hourgloss Beige is een mooie highlighter. Dit is een beige kleur met lichte shimmer erin. Deze is zeer geschikt voor op je wenkbrauwbot of in je binnenste ooghoek. Forever Pink is een lieve roze kleur, met een prachtige shimmer erin. Ik vind hem bijna een rosé kleur, maar hij is net wat rozer. Deze vind ik mooi voor over je hele ooglid.

 photo Untitled71_zps733db0b6.jpg
Het pigment van de oogschaduw is ook weer erg goed. Je kunt de kleur eigenlijk zo intens maken als je zelf wilt. Je kunt hem namelijk erg goed opbouwen.

 photo Untitled67_zps71c10c8a.jpg
Ik vind de L’Oréal Color Infaillible eyeshadow zeker hele leuke oogschaduws. Het is een aparte vorm van oogschaduw en hij is ook nog eens heel erg fijn. Deze zijn trouwens ook handig voor onderweg, want in principe kun je dit gemakkelijk op je oog aanbrengen met je vingers.

L’Oréal Color Infaillible eyeshadow, Hourglass Beige – €12,49
L’Oréal Color Infaillible eyeshadow, Forever Pink – €12,49

Volgens mij ben ik ze ook bij Big Bazar tegen gekomen voor een stuk minder geld. Neem daar dus ook zeker even een kijkje als je op zoek bent naar deze oogschaduw!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Oh, ik had de kleuren ietwat anders verwacht dan hoe ze eruit zien bij de swatches. Dit zijn helaas niet mijn kleuren…

  2. Wauw mooie kleuren. Ik heb zelf eentje ervan – een groene tint – die heb ik jaren geleden gekocht, ik denk dat ik nog wat meer kleurtjes binnenkort ga kopen <3.

Plaats een reactie