L’Oréal komt deze zomer met een uitbreiding van hun welbekende glam shine lipglosses. Deze lipglosses heten de glam shine fresh lipgloss. Er komen in totaal 4 kleuren uit, waarvan ik er 2 heb ontvangen om voor jullie te reviewen. Ik was er erg benieuwd naar, want er zaten wat ‘aparte’ kleuren in deze serie, namelijk een blauwe, gele, oranje en een roze.


Ik heb de oranje (187 aqua mandarin) en de gele (601 aqua lemon tonic). Ik vind het uiterlijk van de glam shine lipgloss altijd erg leuk. Ze hebben een leuke vorm en vallen daardoor goed op in je stash.

De applicator van deze lipglosses vind ik altijd super fijn. Het is een sponsapplicator met een aparte vorm, hij kan goed bij alle randjes van je lippen en verdeelt goed. Hij brengt fijn aan en is lekker zacht. De lipglosses zelf hebben een erg chemische geur, je ruikt wel dat de oranje naar mandarijn ruikt en de gele naar citroen, maar niet de geur die je bij echt fruit hebt. De lipglosses hebben helaas weinig pigmentatie, op je hand zie je lichtjes een kleurtje, maar op je lippen zijn ze vrijwel transparant, wat toch wel jammer is. Ik vind de lipglosses nogal duur, voor wat ze afleveren, ze kosten namelijk €11,49 per stuk. Ik vind het jammer, dat ze enkel een glansje afleveren, want ik wilde zo graag dat het pigment super was. De substantie vind ik overigens wel fijn, ze blijven niet langer dan een normale lipgloss zitten, maar ze overleven wel een paar uurtjes. Ze plakken een beetje, maar dat is niet erg storend.

Ik heb de lipglosses enkel op mijn hand geswatcht, omdat je ze op mijn lippen gewoon ziet als een transparante gloss. Zoals je ziet, helaas geen denderend pigment.

Pluspunten:

  • Leuke verpakking
  • Fijne applicator
  • Verkrijgbaarheid

Minpunten:

  • Komt totaal geen kleur vanaf
  • Chemische geur
  • Prijs (€11,49 per stuk)

Ik weet niet zo goed wat mijn eindoordeel is. Ik ben niet weg van deze lipglosses, maar om ze meteen slecht te verklaren vind ik het ook weer niet. Ik vind de glam shine lipglosses over het algemeen super fijn, helaas hebben deze weinig kleur en zijn ze daarom minder opvallend. Ook de geur vind ik niet lekker. Als je op zoek bent naar een transparante gloss, dan moet je er wel even naar kijken, maar je kunt ze denk ik beter laten liggen als je echt op zoek bent naar kleurrijke lippen.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. hmm niet echt een spannend product als ik eerlijk mag zijn, de prijs is ook behoorlijk!

  2. Jammer dat je voor die prijs eigenlijk alleen een transparante gloss krijgt.. Al zien ze er wel hip uit!

Plaats een reactie