Deze lipgloss heb ik nu alweer een paar maandjes. Ik zelf ben dol op de lipglosses van de glam shine collectie van l’oreal. Ze smeren zo fijn en hebben een fijne applicator. Dus ik wist al wat ik kon verwachten, maar de kleur had ik niet in de winkel getest dus dat was nog een verrassing.

Lees mee!

De verpakkingen zijn nooit zo heel groot maar wel heel handig om mee te nemen. Voor de rest vind ik het altijd er erg mooi uitzien. De substantie van de lipgloss is ook erg prettig, hij is niet heel plakkerig maar ook niet waterig. Hij blijft ook erg lang zitten en heeft hele mooie subtiele glitters. Het is een mooi roze kleurtje wat je gewoon dagelijks kan dragen. Ik vind de geur ook altijd heerlijk, weet niet precies hoe ik die moet omschrijven maar hij is erg prettig. Ik heb ondertussen al 3 glam shine lipglosses maar ik wil er nog veel meer! Volgens mij kosten ze rond de €10,- en je kunt ze gewoon bij de kruidvat kopen.

Zoals je ziet erg subtiel en mooi. Ik vind het echt een geslaagde keuze, ik ben erg blij met de kleur!

L’oreal is onder andere te koop bij de kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

Plaats een reactie