Voor de website www.aprilonline.nl mocht ik een paar producten voor jullie uittesten, die ik een voor een ga reviewen. Te beginnen met de L’oreal Glam shine lipgloss in nr 310 gala. Ik ben zelf een groot fan van L’oreal glam shine lipglosses, omdat ze zo fijn smeren, mooie kleurtjes hebben en gewoon heel fijn zijn!

Dus benieuwd wat ik van deze vindt? Lees dan snel verder.

Toen ik zag dat ik deze lipgloss mocht uittesten was ik meteen blij, ik heb namelijk zelf een glam shine lipgloss en dat is echt een van mijn favorieten! De verpakking vindt ik mooi, niets op aan te merken. De kleur is een mooie rode kleur, maar niet zo heel donker dus je kunt hem makkelijk overdag dragen. Er zitten mini glitters in wat je lippen echt een ‘glam shine’ geeft. De geur is heel prettig en de substantie heel fijn, hij is een beetje dikkig maar niet irritant, hij plakt niet en blijft redelijk lang zitten. Ja ik hou ervan, ik ben overtuigt dat dit een van de fijnste lipgloss is. Het leuke is dat hij op April online een stuk goedkoper is dan in de winkel, namelijk maar €4,95 terwijl hij in de winkel iets van €10,- kost. Ik vind zeker dat je een glam shine lipgloss in je stash moet hebben omdat ze gewoon heel fijn zijn en heel mooi!

Ik zeg doen 😉 Dus ga naar www.aprilonline.nl en gooi deze lipgloss in je winkelmandje.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

Plaats een reactie