Deze lipstick kocht ik laatst veel goedkoper dan dat je hem bij de kruidvat kan kopen. Ik kocht hem voor maar €3,- bij de Big Bazar (soort van action) in Eindhoven. Voor dat prijsje moest ik hem zeker meenemen. Ik had nog geen lipsticks van l’oreal dus was er erg benieuwd naar.
Untitled116.png picture by glambeauty

Ik vind de verpakking echt prachtig, ik houd echt heel erg van goud dus dit is helemaal perfect. Verder staat er nog l’oreal paris in gegrafeerd, wat chique oogt. Op de verpakking staat dat deze lipstick voor blondes is, maar ik, een brunette, heb hem gewoon meegenomen omdat ik de kleur mooi vond. Het is een lichtroze kleur met een mini shimmer erin, heel erg mooi en hij oogt vrij natuurlijk. Hij smeert heel erg fijn en blijft een tijdje zitten, niet super lang. De geur is wel apart en die overheerst vrij erg, maar dat vind ik niet heel erg storend. Ik vind hem echt prachtig en heel fijn, dus wil er binnekort wel wat meer gaan kopen als ze er nog zijn.
Untitled117.png picture by glambeauty
Super mooie subtiele shimmer.

Ik heb hem dus gekocht voor €3,00 maar ik denk dat hij bij de kruidvat iets van €12? zou kosten, wat ik toch wel erg prijzig vind voor deze lipstick. Hij is mooi maar niet speciaal.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Misschien moet je de L’OREAL infallible duo lipstick is proberen =) Geeft een goeie kleur en is gewoon heel mooi.. en prijzig (19,-) kocht vandaag een bloedrode kleur met de 50% korting bij de etos =D

Plaats een reactie