Alweer de derde review over een product van de webshop www.giftsinabox.be. Dit keer ga ik iets vertellen over de bronzing pearls van het merk LR. Ik zelf heb nog nooit bronzing pearls gehad of gebruikt dus ik was zeer benieuwd naar dit product.

Lees snel verder voor de review.
Op de verpakking heb ik weinig aan te merken, het is gewoon een simpel zwart plastic doosje, wat je makkelijk erop schuift. Over de bronzing pearls zat een plasticje en daarboven op een sponsje, al gebruik ik geen sponsjes maar toch erg netjes dat hij erbij zat. De bronzing pearls hebben geen shimmer, dat vind ik wel fijn want ik wil geen glimmend hoofd. Ik heb de bronzing pearls nu een paar keer gebruikt en ben zeer tevreden. Alhoewel de kleur van de pearls erg dicht bij mijn eigen huidskleur ligt, zie je toch dat ik ze gebruikt heb. Ik heb geen swatch op mijn arm gemaakt omdat dit vrijwel dezelfde kleur is, dus je ziet erg weinig. Ik vind deze bronzing pearls wel vrij duur, je betaald al snel €17,50 voor 15 gram. Ik vind het fijne bronzing pearls, en als je genoeg geld hiervoor over hebt zou ik hem zeker aanschaffen.

Je kunt hem kopen op www.giftsinabox.be en met de code ‘glambeauty’ krijg je nog eens 20% korting op je bestelling! Ik zou zeker even een kijkje nemen!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

Plaats een reactie