Dit keer ga ik geen review doen over make-up maar over een verzorgings product. Zoals jullie weten mocht ik een aantal dingen voor www.giftsinabox.be uittesten en dit is er een van. Ik was zelf erg nieuwschierig naar deze voetencrème. Aangezien mijn voeten nogal slecht zijn, met veel velletjes, wat vooral komt doordat ik veel op hakken loop, was ik erg nieuwschierig.

Lees snel verder!

Het eerste wat me opviel toen ik de dop eraf draaide is de geur, die ruikt echt heel sterk naar mint. Niet storend, maar je moet er zeker niet te veel van opsmeren want dan krijg je echt hoofdpijn. De verpakking vind ik simpel, niks op aan te merken. De crème is lekker dik en smeert goed. Ik gebruik deze voetencrème nu al een tijdje en kan je vertellen dat mijn voeten er beter uit gaan zien, de velletjes verdwijnen redelijk, natuurlijk gaat het niet zo snel, maar je ziet zeker verschil! Ja ik ben blij met dit product. De crème trekt snel in, wat wel een voordeel is. Je moet niet knoeien met dit spul, want dat kan vlekken veroorzaken in je vloerbedekking (spreekt uit ervaring). Zolang je voorzichtig met deze voetencrème doet, werkt deze prima. Hij is wel een beetje aan de dure kant voor zo’n 100 ml betaal je €10,90.

Deze voetencrème is te koop op www.giftsinabox.be en met de code ‘glambeauty’ krijg je nog eens 20% korting op je bestelling!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Ziet er fijn uit. Jammer van de prijs, maar uiteindelijk ga ik toch eerder voor kwaliteit, dus misschien moet ik deze ook eens uitproberen 😀

Plaats een reactie