Vandaag ga ik jullie iets vertellen over de liquid eyeliners van LR die ik mag uittesten voor www.giftsinabox.be.

Ik heb 3 kleuren gekregen 01, zwart, 02, bruin en 03, blauw. Ik moet je nu al zeggen dat ik deze eyeliners echt heel fijn vindt. Het enige nadeel is dat ze uitlopen als ze nat worden, want ze zijn niet watervast. Ik vind het uiterlijk wel leuk, niet echt speciaal ofzo. Het kwastje is heel fijn, stevig en je kunt er makkelijk een dun of dik lijntje mee zetten. De kleurtjes zijn mooi en geven een mooi pigment af. Ik ben zeer tevreden hierover, maar voor in de regen zijn ze not done. Er zit wel een prijskaartje aan verbonden van €9,90 per stuk wat ik duur vind voor een simpele eyeliner. Maar kwaliteit mag er wezen. Meer weten? Kijk op www.giftsinabox.be.

01, 02 en 03. Zoals je ziet zijn het mooie kleurtjes.
Je kunt hem kopen op www.giftsinabox.be en met de code ‘glambeauty’ krijg je nog eens 20% korting op je bestelling! Ik zou zeker even een kijkje nemen!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Ziet er inderdaad mooi uit… maar ik met mn traanogen zal denk ik echt wel een eyeliner nodig hebben die wat beter blijft zitten als hij in contact komt met water. 😛

Plaats een reactie