Zoals jullie weten mocht ik een paar dingen voor www.giftsinabox.be uittesten. Vandaag begin ik met de Long lasting fluid foundation van het merk LR. Ik had zelf nog nooit van het merk gehoord maar ik merk zeker dat het kwaliteit is. Zo lees snel verder naar de review.

Ik heb 3 kleuren gekregen om te testen, 01, 02 en 03. Zoals altijd is 01 de lichtste en 03 de donkerste ;). Ik zelf had nummer 02 nodig. Ik heb de foundation gebruikt en ben zeer tevreden, hij dekt goed, sluit goed op je huid aan. Het heeft geen nare geur, dezelfde geur als de meeste foundations. Er zit 30 ml in een flesje. Ik vind het uiterlijk een beetje saai maar niet goedkoop ogen. Het flesje is plastic, dus als je hem laat vallen zit niet meteen je vloer onder de foundation ;). Het heeft een hygienisch (schrijf je dat zo?) pompje. Je hoeft niet veel te gebruiken voor heel je gezicht, 1 keer pompen is genoeg. Ik ben zeer tevreden over deze foundation, en dat mag ook wel want hij kost €17,50 wat ik aan de dure kant vindt. Maar als je nog een goede foundation zoekt is dit zeker een aanrader! Ik ben er in ieder geval blij mee.
Kijk nog even mee naar de kleuren.

Zoals je zit liggen kleur 02 en 03 vrij dicht bij elkaar. 01 is weer heel licht vergeleken met de andere, het is dus wel irritant als je kleur net tussen 01 en 02 ligt want het verschil is vrij groot.

Dus als je genoeg geld over hebt voor een goede foundation is dit zeker een aanrader! Je kunt hem kopen op www.giftsinabox.be en met de code ‘glambeauty’ krijg je nog eens 20% korting op je bestelling! Ik zou zeker even een kijkje nemen!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Ziet er goed uit, mar een beetje duur. Ik vrees dat ik tussen 1 en 2 val, want ik vind 1 wel heel erg bleek.

  2. Heb je het nu niet uitgesmeerd of ligt het aan mij? Anders ligt die foundation echt heel erg op je huid 😛 Klinkt wel goed, maar ik vind ‘m nogal duur..

    x Martine

Plaats een reactie