Dit keer ga ik iets over de Loose powder van LR vertellen die ik mocht uittesten voor de webshop www.giftsinabox.be. Ik vind loose powder meestal wel fijn, maar ik gebruik ook vaste poeder. Met loose powder knoei ik altijd zoveel en pak je snel te veel.

Wil je weten wat ik ervan vindt? Lees snel verder.

Ik heb deze losse poeder nu een paar keer gebruikt en ben zeer tevreden. Hij maakt mijn gezicht goed mat en je ziet hem niet heel erg zitten. Er zit echt super veel in namelijk 15 gram. Hier doe je zeker lang mee. Ik vind de verpakking wel chique ogen, en ook wat duurder dan andere producten. Deze poeder is geschikt voor iedere huidskleur. Er zitten 95% zuivere minerale in en hij is talkvrij. Daardoor verstopt hij de porieën niet, dat is ook een goed punt. Natuurlijk hangt er wel een prijskaartje aan zo’n fijne poeder, hij kost namelijk €17,50. Veel maar dat is ongeveer €1,17 per gram. Zoals ik al zei gaat zo’n pot niet zo snel op, dus als je inversteerd in deze poeder kun je er lang mee doen. Ik ben er zeer tevreden mee!

Hij is te koop op www.giftsinabox.be.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Pingback: LR Compact powder

Plaats een reactie