Zoals jullie misschien al weten, komt lush deze valentijn met heerlijke producten. Een daarvan is de douchegel It’s raining men, die ruikt naar de bekende zeep honey i washed the kids. Vandaag ga ik jullie vertellen wat ik ervan vindt.


Ik vind de verpakkingen van Lush heel mooi, gewoon simpel en makkelijk. Alleen is het bij deze shower gel soms lastig om er product uit te krijgen, je moet namelijk vrij hard knijpen in de stevige fles. Je kunt deze shower gel ook gebruiken voor je haar, maar dat heb ik niet geprobeerd. Ik ga dus in mijn oordeel kijken naar hoe hij voor je lichaam is.
Dit staat er op de verpakking:

Hallelujah! God bless Mother Nature! Ze laat het mannen regenen en ze zorgt voor de heerlijke honing en exotische bloemen in deze Shower Gel. Get absolutely soaking wet en wassen maar!

De geur van deze shower gel is echt heel lekker, je ruikt duidelijk de honing maar ook een vleugje van de exotische bloemen kan ik erin terug vinden. De shower gel schuimt heel erg goed onder de douche. Ik denk dat als je fan bent van de zeep honey i washed the kids, dat je dan zeker deze shower gel moet kopen, want vloeibare zeep is altijd nog makkelijker dan een blok zeep. De geur blijft nog een tijdje om je heen hangen, maar vervliegt daarna jammer genoeg wel. Ik vind het in ieder geval een heerlijke shower gel en zeker aan te raden!

Pluspunten:

  • Hygienische verpakking
  • Heerlijke geur
  • Lush test niet op dieren
  • Lush heeft zelfgemaakte producten
  • Verschillende formaten

Minpunten:

  • Moet hard in de verpakking knijpen

Ik vind het in ieder geval een heerlijke douchegel. Je hebt er verschillende formaten in. €7,95 voor 100 ml, €14,50 voor 250 ml en €24,95 voor 500 ml. Ik vind het echt een aanrader, ik zou er zeker even naar kijken als je bij lush in de buurt bent, want wat is die geur goddelijk!
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Heb deze recent geroken in de winkel en moet zeggen dat die honing geur echt niks is voor mij lol 😉

  2. Ik vind hem heerlijk, en heb dan ook een fles van 500 ml maar dat is gelukkige een zachte fles! 🙂 Hoef daar niet in de knijpen.. :mrgreen:

Plaats een reactie