Make Up Studio zit sinds kort ook gevestigd in Eindhoven. Natuurlijk kon ik het niet laten om meteen een blush mee te nemen. Vandaag vertel ik wat meer over deze blush.
 Untitled2498.png
Allereerst komt de blush in een mooie verpakking. De blush zelf heeft een ronde verpakking met een draaidop. Ik vind een dop die je kan open klikken persoonlijk gemakkelijker.

 Untitled2499.png
Sweet Pink is een mooie roze kleur met zowel gouden als zilveren shimmer erin. Ik vind dat de blush een hele mooie gloed op je wangen afgeeft. Het geeft mijn gezicht wat meer kleur en een gezonde uitstraling. De shimmer is prachtig in het licht, maar gelukkig niet té opvallend.
 Untitled2500.png
De blush is zeer gepigmenteerd, dus pas op dat je niet te veel product in een keer gebruikt! Ik denk dat dit kleurtje zowel bij blanke als getinte meiden erg mooi kan staan. Het is trouwens een gebakken blush, waardoor hij dus extra veel pigment afgeeft. Je zou hem eventueel ook nat kunnen aanbrengen voor nog meer pigmentatie, maar dat is niet echt nodig.

 Untitled2501.png
Ik vind de mooie roze kleur echt prachtig! Hij is erg draagbaar voor overdag.

 

Ja hoor, ik ben fan van deze blush. Ik denk dat er nog vele Make Up Studio producten zullen volgen. Make Up Studio is verkrijgbaar in Eindhoven, Amsterdam, Amersfoort, Amstelveen en Den Haag.

Make Up Studio Blusher Lumiere, Sweet Pink – €16,90

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Wauw ik dacht heel even dat het een oogschaduw was! Hij is echt heel mooi, maar ik denk dat ik em toch iets té roze zal vinden voor op mijn gezicht. Maar echt die swatch is ontzettend mooi! 😀

  2. Oh wauuuuw, die kleur is echt supermooi! Vind die shimmer erin echt prachtig, en die mooie roze kleur, heel erg mooi, wauw! Die pigment ook, jezus, die is zó ontzettend goed! 😮

  3. Wowie, wat een pigment zeg! De shimmer in de blush is echt heel mooi, net zoals de kleur 🙂 Ik heb nog niks van make-up studio, maar elke keer blijven de producten mij verbazen!

Plaats een reactie