In Duitsland kocht ik laatst een klein palette van Manhattan genaamd Beige Ballerina. Ik nam dit palette mee omdat hij echt een zakformaat heeft, daarnaast bevat hij vier matte bruintinten. Hij leek me dus ideaal voor onderweg!

De verpakking van het oogschaduwpalette is simpel, maar leuk. De naam maakt al meteen duidelijk wat voor kleuren er in het palette zitten.


Om even te laten zien hoe klein het palette is, heb ik hem hier in mijn hand vast. Hij is ongeveer even groot als mijn hand, en mijn handen dames en heren, zijn klein.


Het palette bevat dus vier bruintinten. Een donkerbruine kleur, een taupe/grijze kleur, een beige kleur en een highlighter. Alle kleuren zijn mat en dat maakt hem ideaal om overdag te gebruiken en om je make-up onderweg even een touch-up te geven! De kleuren voelen fijn aan en zijn redelijk goed gepigmenteerd. Ik heb beter pigment gezien, maar deze kun je wel heel goed opbouwen. De oogschaduw kruimelt niet, wat ik wel een groot pluspunt vind. De kleuren zijn heel mooi te combineren en goed met elkaar te blenden.


De kleuren zijn dus allemaal mat. Misschien lijkt het op de onderste foto niet zo, maar dat komt door de weerkaatsing van de flitser. Ik vind het echt ideale kleuren voor overdag. Je creΓ«ert toch mooi diepte op je oogleden, maar het is niet gelijk te opvallend.


Ik vind dit dus echt een aanrader om onderweg mee te nemen. Ik heb hem nu dan ook regelmatig in mijn tas zitten. Het enige wat jammer is, is dat Manhattan in Nederland moeilijk verkrijgbaar is. Soms kom ik het nog wel tegen in van die op=op winkels, maar dat is maar af en toe. Het is in ieder geval wel in Duitsland bij de DM te koop.

Manhattan Beige Ballerina – €3,45

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Wat een mooi en handzaam palette. Kleuren zien er erg goed uit. De volgende keer dat ik in Duitsland ben ga ik hier zeker naar op zoek!

  2. Ziet er erg goed uit, hij lijkt mij ook erg fijn om mee te nemen op reis. De kleuren zijn ideaal voor overdag, erg mooi!

Plaats een reactie