Nooit geweten dat Manhattan ook LE’s heeft, maar toen ik in Duitsland was, kwam ik deze LE tegen, namelijk Freak friday. Ik heb van deze LE alleen maar de twee lipglosses meegenomen, omdat me die meteen opvielen. Ze zagen er zo apart uit, dat ik ze meenam. Ik heb de kleur 34D (oranje achtig) en de kleur 46A (roze achtig).

Ik vind het uiterlijk van de lipglosses wel leuk. Ze vallen erg op in mijn stash door de opvallende kleuren. Boven zie je 34D en onder 46A. Ik was vooral erg benieuwd naar de oranje, zou hij er ook zo uitzien op mijn lippen? Voor de rest hebben de lipglosses gewone spons applicators. Ze brengen vrij fijn aan.

De lipglosses zijn niet super dekkend. Op mijn lippen zijn ze vrij transparant met een heel licht kleurtje en wat shimmer. Maar ik vind ze wel mooi voor overdag. De plakken een beetje, maar blijven daardoor ook langer zitten. Ook hebben ze een fijne geur. Ik vind dit vrij fijne lipglosses, maar had er toch wel wat meer van verwacht. Ik had gehoopt de kleur uit de huls op mijn lippen te krijgen, maar ze vallen vrij transparant uit. Maar ze zijn daardoor wel makkelijker draagbaar.


De lipglosses op mijn hand. Links 34D en rechts 46A. Ze lijken zo vrij dekkend, maar op mijn lippen valt het wel mee.


Mijn lippen zonder iets.


Mijn lippen met 34D.


Mijn lippen met 46A.

 

Pluspunten:

  • Aparte kleurtjes als je ze zo ziet
  • Leuke verpakking
  • Fijne spons applicator
  • Fijne geur
  • Prijs (€3,95 per stuk)
Minpunten:
  • Niet zo heel dekkend
  • Verkrijgbaarheid
Manhattan is niet overal in Nederland verkrijgbaar, maar wel op verschillende plaatsen, bij de Trekpleister en soms bij de Kruidvat. Het is ook bij de DM verkrijgbaar in Duitsland. De lipglosses kosten €3,95 per stuk.
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Mooie glossjes! De verpakking is erg mooi en de kleuren zien er goed uit. Alleen jammer dan de dekking, ik gebruik dan ook eigenlijk liever lipstick dan lipgloss.

  2. Ik heb die roze ook, maar ik heb hem bij onze trekpleister gekocht voor €1,-. Ik ben niet zo van dekkende kleuren, dus ik vind hem super!

Plaats een reactie