Laatst stond ik in de trekpleister voor het Manhattan schap en zag deze eyeshadow pennen liggen. Ze deden me op het eerste gezicht heel erg lijken op de jumbo eye pencils van NYX. Dus was ik er wel benieuwd naar en wilde er graag een testen. Ik nam een mooie grijze kleur mee, namelijk 109C Grey.


Het uiterlijk is gewoon een dik potlood, net als de jumbo eye pencils, alleen is hij zwart ipv wit. Aan de onderkant zit een stuk plastic in de kleur van je eyeshadow pen. Dit is vooral handig als je er meer hebt. Het potlood kun je volgens mij gewoon goed slijpen, ik heb het nog niet geprobeerd. Ik vind de verpakking er wel leuk uit zien.

Ik heb dus een mooie grijze kleur met een lichte shimmer erin. Hij geeft echt heel veel pigment af en is lekker vet. Hij is goed te gebruiken als basis, vooral bij een donkere ooglook. Ook kun je eyeshadow pen goed uitsmeren en verdelen over je ooglid. Ook kun je deze eyeshadow pen op je waterlijn gebruiken, al gaat hij daar wel snel vanaf omdat hij zo vet is. Hij creast wel als je erg geen oogschaduw overheen doet, maar als je er oogschaduw overheen doet merk je daar niets van. Ik ben erg tevreden over dit product en wil zeker meer kleuren.

Zoals je ziet is hij erg gepigmenteerd.

Voordelen:

  • Verschillende kleuren
  • Lekker vet, als basis te gebruiken
  • Smeert goed uit
  • Prijs (€4,15)

Minpunten:

  • Creast een beetje
  • Verkrijgbaarheid

 

Al met al vind ik dit een fijn product. Als je hem tegen komt zou ik er echt even naar kijken, ze hebben ook nog andere kleuren. Ik kocht deze bij de Trekpleister, alleen daar kun je Manhattan in Nederland kopen, als het goed is. Manhattan is ook verkrijgbaar in Duitsland bij de DM.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Mooi kleurtje zeg! Volgens mij is Manhattan ook te koop in grotere filialen van het Kruidvat. Ik zag dat laatst namelijk nog in Almere Centrum! 🙂
    x

Plaats een reactie