Deze blush van Manhattan kocht ik een tijd terug in Duitsland. Ik vond hem erg mooi eruit zien, dus nam ik hem mee. Het is een mooie roze/peachy kleur, en die had ik nog niet. Manhattan vind ik een vrij fijn merk, het is helaas alleen nog maar te koop bij de trekpleister in Nederland. Het is wel goed verkrijgbaar in Duitsland.


Ik vind de verpakking er wel leuk uit zien, niet speciaal, gewoon simpel. Er zit ook een kwastje bij, maar die gebruik ik nooit. Het kwastje is wel handig als je hem mee neemt. Het doosje is goed op te bergen, en gaat makkelijk open en dicht.

De kleur is echt heel mooi, hij is een beetje roze, maar aan de peachy kant. Er zit een hele subtiele shimmer in, dus je ziet er niet gelijk uit als een discobal. De blush is lekker vast, dus er komt niet zo veel poeder vrij. Ook pakt mijn kwast de kleur goed op. Hij geeft je een natuurlijke glow, en het is erg mooi voor overdag. Vooral in de zon komt hij het beste tot zijn recht. Ik ben erg blij met deze blush, het is echt een aanrader.

Hier heb ik hem even geswatcht, ik vind de kleur echt heel erg pretty! Echt een mooie peachy kleur voor in de zomer.

Pluspunten:

 • Fijne verpakking
 • Er zit een kwastje bij
 • Mooie kleur
 • Komt geen extra poeder vrij
 • Geeft een natural glow
 • Prijs (€3,25)

Minpunten:

 • Verkrijgbaarheid

Ik kocht deze blush in Duitsland bij de DM voor €3,25. Ik vind het zeker een aanrader, vooral voor meiden met een lichte huid of een licht getinte huid. De blush is goed gepigmenteerd en blijft goed zitten.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

 1. Doet me denken aan Rose Gold, zou er een ver neefje van kunnen zijn.
  Mooie blushes heeft Manhatten sowieso, vind ze erg fijn, alleen jammer dat de verpakking zo klein is, maakt het moeilijker in gebruik met een blushkwast.

 2. Mooi kleurtje! Laat me een beetje denken aan de ELF Studio Blush in Coral. Deze heb ik, en hij lijkt er erg op, volgens mij! Mooie foto’s trouwens!

Plaats een reactie