Een product wat ik een tijdje geleden in Duitsland heb ik gekocht is deze rouge powder duo van Manhattan. Een mooie blush met twee verschillende kleuren. Hij viel me meteen op, dus nam ik hem mee. De kleuren die erin zitten heten Jungle Red en Sunset.

De blush komt in een mooie verpakking, die vrij groot is. Je ziet de kleuren goed, en ik vind het leuk hoe ze ‘gescheiden’ zijn. Het doosje is voor de rest zwart, en vrij hoog.

De reden dat de blush vrij hoog is, is omdat er een soort van laatje in zit, wat je eruit kan schuiven en daar zit een kwastje in. Erg leuk gevonden, alleen gaat hij wel moeilijk dicht. Het kwastje is verder ook niet heel erg bijzonder. Maar toch vind ik het leuk bedacht.


De blush bevat aan de ene helft een mooie roze shimmery blush (Jungle red) en aan de andere kant een matte oranje/peachy blush (Sunset). De blush is heel erg goed gepigmenteerd, en omdat de pan zo groot is, kun je makkelijk de blushes gescheiden gebruiken. Maar ik vind als je ze door elkaar doet de mooiste kleur geven. De blush geeft een mooie gezonde glow aan je wangen. Ik vind dit zeker een mooie blush.


Links zie je Jungle Red, daarnaast Sunset en rechts zijn ze gemengd. Gemengd vind ik ze het mooiste.

Pluspunten:

  • Handige/leuke verpakking
  • Blush kun je zowel samen als apart gebruiken
  • Mooie kleuren
  • Mooi gemengd
  • Meerdere varianten
  • Prijs (€4,45)

Minpunten:

  • Verkrijgbaarheid

Ik vind dit zeker een mooie blush, een aanrader dus. Ik kocht de Manhattan rouge powder duo bij de DM in Duitsland voor €4,45. DM is ook verkrijgbaar bij de Trekpleister.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

Plaats een reactie