Deze oogschaduws konden jullie een tijdje gelden in een soort van shoplog zien. Het zijn twee single eyeshadows van Manhattan. Ik heb twee kleuren namelijk Fantasy green (de groene) en Sandstorm (de bruine). Ik was erg benieuwd naar het pigment van deze oogschaduws omdat ik hier nog geen ervaring mee had.


Ik vind de verpakkingen er sowieso leuk uitzien. Ze zijn vrij klein en simpel, en nemen niet zo veel ruimte in je stash in. Ik vind het fijn dat je de kleur vanaf de buitenkant kan zien, zodat je ze niet eerst open moet maken om te zien welke kleur het is.

Ik heb dus de kleuren Fantasy green en Sandstorm. Ik vind beide kleuren erg mooi. Ook vind ik de ‘M’ in de oogschaduws er erg mooi uit zien. De kleuren zijn samen goed te combineren. Toen ik de oogschaduws ging swatchen kwam er helaas geen denderend pigment af. Ook zijn de oogschaduws vrij korrelig.

Hier ben ik een paar keer over de oogschaduws heen gegaan. Zoals je ziet zijn ze niet heel erg gepigmenteerd. De swatches zijn droog aangebracht zonder basis. Dus misschien is het met basis iets beter.

Pluspunten:

  • Leuke verpakking
  • Mooie kleurtjes
  • Prijs (€3,85 per stuk)

Minpunten:

  • Weinig pigment
  • Korrelig
  • Verkrijgbaarheid

Ik weet niet zo goed wat ik van deze oogschaduws moet vinden. Helaas zijn ze niet zo gepigmenteerd als ik hoopte dat ze zouden zijn. Ik vind het leuke oogschaduws, maar het pigment is niet super. Mijn ouders hebben deze voor mij meegebracht uit België, maar het is ook verkrijgbaar in Duitsland. Volgens mij is het uit het assortiment gehaald in Nederland.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

Plaats een reactie