Dit keer ga ik jullie iets vertellen over een van mijn favoriete lipsticks, namelijk de perfect, creamy & care lipstick van Manhattan in 95L. Ik heb deze gekocht bij kruidvat voor €3,50.

Het is zoals de naam al zegt een creamy lipstick die fijn smeert. Hij heeft geen storende geur, ik vind hem namelijk vrij neutraal ruiken. De lipstick geeft veel kleur af, ik heb hem zelf in een bruine tint. Maar hij sluit heel goed aan bij mijn eigen lippen. Ik vind de vorm van de lipstick iets minder fijn, want hij is zeg maar plat aan 2 kanten dus dat smeert minder fijn, ik heb liever zo’n ‘normale lipstick vorm’. Ik vind deze lipstick ook heel erg budgetproof en zeker geschikt voor in je stash. Ik vind het uiterlijk mooi, lekker strak en niet met allemaal goedkope versieringen erop.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. De kleur staat je mooi! Ik ben zelf geen fan van lipsticks, ik heb hele droge lippen en ik heb nog geen fijne lipstick gevonden die mijn lippen goed verzorgd. Ik hou het daarom altijd bij een glossje of een lipbalm

Plaats een reactie