Een hele tijd terug, tijdens de 50% korting op alle make-up actie bij de Kruidvat, kocht ik twee hele mooie lipsticks van Maxfactor. Ik had verder nog geen ervaring met lipproducten van dit merk, dus was ik hier wel benieuwd naar. Kijk mee naar de swatches!

De verpakkingen vind ik echt heel erg luxe ogen. Ik vind het goud heel erg mooi en ook hoe de naam erop is gedrukt. Het is ook heel erg handig dat je aan de onderkant de kleur er doorheen ziet. Voor mij is dat ideaal met meerdere kleuren.

Ik heb twee kleurtjes gekocht die me wel mooi leken. Ik moest ze op de gok kopen want er waren nergens testers. Links zie je Burnt Caramel en rechts Rosewood.

De lipsticks voelen heel erg fijn aan. Ze zijn zacht, romig en smeren heel erg fijn. Ook ruiken ze prettig. Ik heb het gevoel dat ze ook mijn lippen verzorgen omdat ze dus zo romig zijn. Ze zijn heel erg goed gepigmenteerd en geven goed kleur af. Ze gaan niet in de lijntjes zitten, dus dat is zeker een pluspunt.

Links zie je Burnt Caramel en rechts Rosewood. Burnt Caramel is een mooie roze kleur met een bruine ondertoon. Hij is past heel erg mooi bij mijn huidskleur en mijn lippen, dus ben ik er heel blij mee. Rosewood is echt een mooie roze kleur, ook deze staat goed bij mijn huidskleur.


Mijn lippen zonder iets.


Burnt Caramel.


Rosewood.

 

Ik ben heel erg tevreden over deze lipsticks van Maxfactor. Ze zijn erg fijn en voelen prettig aan. Ze kosten €12,50 per stuk en zijn te koop bij de drogisterijen.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ze zien er ook echt romig uit, pretty! Dit vindt ik altijd een enorm pluspunt bij een lipstick. Je hebt ook prachtige kleurtjes gekozen! Love so!

  2. Wat ’n mooie kleuren!
    De verpakking doet me denken aan de lipsticks van Estée Lauder 🙂

Plaats een reactie