Een hele poos terug alweer kocht ik twee nagellakken van Maxfactor in Budapest. Ik kwam ze daar tegen in de DM en ze vingen meteen mijn blik. Het zijn twee mini’s uit de Max Effect nagellak collectie. Ze hebben allebei een hele aparte finish.

Zoals je kunt zien hebben beide lakken een hele aparte finish. Links zie je Fantasy Fire, wat duidelijk een duo-chrome is. Rechts zie je Graffiti die een prachtige shimmer heeft.


Ik val meteen met de deur in huis. Fantasy Fire valt me tegen! Ah, hier baal ik zo van! Hij ziet er echt prachtig uit in het potje, maar op mijn nagel is hij alles behalve dekkend. Hier draag ik drie laagjes en nog is hij doorschijnend. De kleur vind ik wel echt prachtig, het is zo jammer dat de kwaliteit tegenvalt! Hij is mooi paars met een prachtige licht paarse shimmer erin. Ook komt er af en toe wat groen in terug. Zo jammer dat hij niet dekkend is. Wellicht is de dekking met een andere kleur eronder beter.


Graffiti daarentegen dekt als een malle! Hier draag ik twee laagjes maar eigenlijk was één laagje eigenlijk al genoeg. Dit is echt een prachtige lak. Zo’n kleurtje ben ik nog niet eerder tegengekomen. Hij is donker groen, neigt soms een beetje naar turkoois. Er zit een prachtige shimmer in die licht groen is. Ik blijf de hele tijd maar naar mijn nagels staren. Ja, Graffiti is wat mij betreft een must-have!


Gek hoe twee kleuren uit dezelfde lijn zo kunnen verschillen in kwaliteit. Ik vind het echt jammer dat Fantasy Fire niet zo dekkend is, anders was het echt een prachtige lak geweest. Graffiti vind ik echt geweldig!

Maxfactor Max Effect Mini nagellak, Fantasy Fire – €5,07
Maxfactor Max Effect Mini nagellak, Graffiti -€5,07
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

22 reacties

  1. Jammer dat Fantasy Fire je tegenvalt. Maar probeer deze vooral over een paarse of zwarte nagellak. You’ll love it!!!

    • Danique Reageer

      Dat ga ik zeker nog proberen! Ik zag foto’s op internet en daar zag hij er inderdaad een stuk beter bij uit.

  2. Fantasy Fire is vooral bedoeld als topcoat, probeer hem eens over donkerblauw, paars of zwart.. erg mooi effect!! 🙂

  3. Je kan Fantasy Fire beter over een paarse of zwarte lak doen. Helemaal mooi is als die dan ook nog holografisch is of glitter ofzo heeft. Toch eens kijken naar Graffiti

Plaats een reactie