Deze foundation zat onder andere in het pakket make-up wat ik gewonnen had. Het is een crème foundation van Maxfactor. Ik heb hier nog geen ervaringen mee, sowieso niet echt met maxfactor, dus ik was er erg benieuwd naar. Ook gebruik ik meestal vloeibare foundation en dit is dus een keer wat anders. Het is trouwens echt toevallig dat de kleur goed is!


Het doosje vind ik heel leuk. Je hebt 2 delen. Het bovenste deel heeft een klepje met daaronder een sponsje. En het onderste gedeelte moet je eraf draaien, dan heb je de foundation. De foundation is erg fijn, zodra je met je vinger erover heen gaat, word de foundation zacht door de warmte van je vinger, zodat je hem makkelijk kan aanbrengen. Het geeft me een mooie egale huid, wel poeder ik de foundation af. Je moet wel op letten met strepen en de foundation dus goed verdelen. Ik vind dit zeker een fijne foundation, en ik ben super blij dat ik er zo achter ben gekomen!

Pluspunten:

  • Fijn in gebruik
  • Maakt mijn huid egaal
  • Smeert goed
  • Kun je ook als concealer gebruiken
  • Verkrijgbaarheid

Minpunten:

  • Een beetje onhygienisch om er met je vingers in te gaan, maar je kunt ook een kwast gebruiken
  • Maxfactor is meestal vrij prijzig.

Al met al vind ik dit een fijne foundation! Ik weet de exacte prijs niet, maar op internet staat dat hij €14,95 kost. Maxfactor is o.a. verkrijgbaar bij de kruidvat.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Is hij wel egaal? Ik dacht altijd dat hij echt als een koek op je gezicht zat! Goede review! Dan weet ik nu dat het een goede foundation is!

  2. Ik vind het ook altijd moeilijk om dit soort foundation aan te brengen. Je moet heel erg oppassen anders wordt hij idd cakey!

  3. Klinkt goed zeg! Maar op het moment heb ik nog 2 foundations en dat vind ik wel genoeg haha (waar ik overigens heel tevreden mee ben!)

    x Martine

Plaats een reactie