Deze lipstick van Maybelline kocht ik tijdens de 50% korting actie bij de Kruidvat. Ik wilde al langer een van de lipsticks van Maybelline proberen, gewoon omdat ik nog geen ervaring met de gewone lipsticks had. Ik koos voor een vrij opvallend donker roze kleurtje, pink hurricane.


Ik vind de dop al erg mooi. Hij is donker roze, met daaronder een zilvere huls met de lipstick erin. Ik vind het niet goedkoop ogen, maar juist mooi. Hij is vrij groot, en valt daardoor erg goed op in mijn stash.

Ik vind de kleur echt heel erg mooi, hij is, zoals ik al zei, donker roze. Er zit een mooie glans in en een lichte shimmer. Hij smeert echt heel erg fijn, voelt zacht aan, en ruikt fijn. Hij blijft niet langer zitten dan de meeste lipsticks, maar het bijsmeren vind ik totaal niet erg. Je kunt de kleur wel opbouwen, als je hem een keer op doet, is hij gewoon roze, maar als je al snel meer laagjes doet, is hij echt donker roze. Ik vind het een mooie kleur die ik nog niet in mijn bezit had. Ik vind deze lipsticks erg fijn, helaas zijn ze wat prijzig, maar ik wil er zeker meer.

Ik vind de kleur echt prachtig, excuses voor de wazige foto van mijn lippen, het was moeilijk om hem scherp te krijgen. Je ziet dus dat hij vrij donker is, maar hij is op te bouwen. Ik vind het een mooie lipstick.

Pluspunten:

 • Mooie verpakking
 • Mooie kleur
 • Smeert fijn
 • Voelt zacht aan
 • Geen nare geur
 • Verkrijgbaarheid
 • Veel kleurkeuze

Minpunten:

 • Prijs (€11,50)

Al met al is het een fijne lipstick, maar of ik er ook €11,50 voor over zou hebben weet ik niet. Hij is verder niet heel speciaal, en qua structuur te vergelijken met de nieuwe lipsticks van Catrice. Maar ik heb hem voor €5,75 meegenomen, dus dat gaat wel. Ik zou er zeker wel even een keer naar kijken. Maybelline is te koop bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

 1. De prijs is inderdaad en minpunt! Maar ach…met de 50% kortingsactie is het goed te doen!

 2. Mooie kleur! Ik heb ook lipsticks van Maybelline en ik moet zeggen dat ik eigenlijk altijd wel tevreden ben. En die prijs,.. tsja, dan maar wachten tot een leuke aanbieding!

 3. Jammer van de prijs, maar vind het wel een erg mooi kleurtje zo met dat shimmer erin. 😀

Plaats een reactie