Maybelline brengt een nieuw product uit, namelijk de Color Sensational Popsticks! Maar wat is het precies? Maybelline zelf zegt: “Het is geen balsem.. geen gloss.. geen lipstick.. het is een popstick!”. Dit product heeft dan ook een geheel andere structuur als lipsticks of lipglosses hebben. Ik probeerde voor jullie een popstick in een mooie roze kleur. Namelijk de kleur Tropical Pink.

De popsticks komen in een mooie verpakking, wat we gewend zijn van Maybelline. De verpakkingen lijken heel erg op die van de lipsticks. En wij houden natuurlijk allemaal van deze mooie roze kleur.

De kleur die ik heb is Tropical Pink, een fel roze kleur. Maar echt fel roze kun je hem op je lippen niet noemen, maar saai is hij zeker ook niet!


De popsticks zijn doorzichtig en lijken op het eerste gezicht een lippenbalsem. Maar ik vind het zeker geen balsem. Ze smeren wel even fijn, maar hij geeft mijn lippen echt een roze kleur. De popstick ruikt vrij zoet naar snoepjes, maar de geur vind ik totaal niet storend. Na een tijdje vervliegt de geur ook. Ik krijg erg zachte lippen van dit product, en het smeert zeker fijn weg. Maybelline noemt de producten zelf lipstains, ik moet zeggen dat de kleur vrij lang blijft zitten, maar na een tijdje slijt hij er wel af.

De popstick op mijn hand, je ziet een subtiele roze kleur.


Mijn lippen zonder iets.


Mijn lippen met de popstick in de kleur Tropical Pink. Zoals je ziet, zijn mijn lippen een stuk rozer.


Nog een full face foto met de popstick. Ik krijg er mooie lippen van. Niet te opvallend, maar zeker niet saai.

 

Ik vind de popsticks echt een heel leuk product. Het is een keer wat anders dan een gloss en lipstick, maar daardoor erg leuk om uit te proberen. Hij verzorgt mijn lippen goed, en blijft redelijk lang zitten. Ik vind het echt een aanrader. Er zijn in totaal vier kleuren verkrijgbaar en ze kosten €11,95 per stuk.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Beautinista Reageer

    Super leuk, zag ze ookal in de winkel liggen.. Ben zo benieuwd.

  2. woah moooooooi. ik ben arm en ik ben nu bij mijn vriendin! daarom heb ik internett!! mooi kleurtjee

Plaats een reactie