Nog niet zo heel lang heeft Maybelline een nieuwe nagellaklijn. De Color Show nagellak is een stuk goedkoper dan we normaal gewend zijn van Maybelline. Extra leuk dus. Ik kon het dan ook niet laten om twee kleurtjes te testen.
 photo Untitled2806_zpsb236ea9a.png
Ik moet allereerst even zeggen dat ik de verpakking heel mooi vind. Gewoon simpel en strak, daar houd ik van.
 photo Untitled2807_zpsb3b0a881.png
De kleurtjes die je hierboven ziet zijn Urban Turquoise en Urban Coral. Deze twee kleuren sprongen er voor mij het meeste uit. Het kwastje is iets breder dan de gemiddelde nagellakkwastjes, maar lakt ontzettend fijn. Doordat hij iets breder is, kun je de nagellak mooi verdelen. Ook laat de nagellak geen strepen achter. Hij is erg dekkend, aan ÊÊn laagje heb je al genoeg. De nagellak blijft prima een paar dagen chipvrij. Ja, ik vind deze nagellak mooi en ik weet wel zeker dat ik nog wat meer kleurtjes ga kopen. Super leuk als je op zoek bent naar mooie kleurtjes die budget proof zijn.

 photo Untitled2808_zps1edda111.png
Uraban Coral is zoals de naam al zegt een koraalkleur. Het is een mooie rood/oranje/roze kleur, heel erg geschikt voor de zomer.

 photo Untitled2809_zpsb1bac685.png
Urban Turquoise vind ik nog mooier. Dit is een mooie groene kleur. Ik vind hem iets donkerder dan een turquoise kleur. Hij dekt ontzettend goed en ook deze is zeer geschikt voor de zomer.

 

Al met al ben ik erg tevreden over de Color Show nagellak van Maybelline. Ik vind het leuk dat ze budget proof nagellak op de markt hebben gebracht. Er zijn ook nog een heleboel andere kleurtje verkrijgbaar.

Maybelline Color Show nagellak, Urban Coral – â‚Ŧ3,99
Maybelline Color Show nagellak, Urban Turquoise – â‚Ŧ3,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

25 reacties

  1. Die teal kleur vind ik mooi! Wel een beetje stom dat ze ’t een turqoise kleur noemen, want dat vind ik ‘m niet echt haha 😛

  2. Wauwie, fijne kleurtjes!! Vind trouwens meer groen dan blauw. 🙂 Turkoois is toch blauw? Of ben ik nou helemaal gek?! hihihihi

  3. Hier was ik wel een beetje benieuwd naar ^^ Ze zijn erg mooi, maar urban turquois vind ik ook nog net wat mooier !

  4. urban turqouise,
    minemineminemine : mooi !
    super tof dat ze nu ook met een goedkopere lijn komen,ga ik zeker een aantal van kopen 🙂

  5. Pingback: Win #6: Maybelline Color Show nagellak

Plaats een reactie