Maybelline komt met een compleet nieuw type gloss namelijk de luscious lipgloss. Er zijn 6 verschillende kleurtjes, die allemaal een heerlijke geur hebben. Ik zelf heb twee kleurtjes gekregen om te testen, 550 watermelon punch en 610 cherry bloom.


Alle 6 de luscious lipglosses hebben een matching afbeelding op de huls dat overeenkomt met het smaakje van de lipgloss. Van grapefruit tot watermeloen, aardbeien, kersen maar ook chocola, toffee en nog meer!

Ik vind het uiterlijk van de lipglosses heel erg leuk. Boven zie je Watermelon punch en onder Cherry bloom. Zoals je ziet staat er dus een plaatje op, dat te maken heeft met de naam en geur. Watermelon punch ruikt inderdaad naar watermeloen en bij Cherry bloom, ruik je zeker een vleugje kersen. De tubes zijn gewoon fijn, je neemt ze makkelijk mee en je krijgt er makkelijk lipgloss uit. Kijk wel uit dat je niet te hard knijpt, waardoor er té veel uitkomt. De lipglosses zijn niet super dekkend, maar laten toch zeker wel een glansje achter. Ik vind ook dat mijn lippen lekker zacht aanvoelen, ze plakken wel een beetje, maar daardoor blijven ze ook een stuk langer zitten.

Hier heb ik de lipglosses op mijn hand geswatcht. Links zie je watermelon punch en rechts cherry bloom. Zoals je ziet is watermelon punch iets doorzichtiger en roder, en cherry bloom rozer met wat shimmer.

Ik vind ze beide erg mooi, ze vallen niet heel erg op, en daardoor zijn ze super fijn voor overdag. Je kunt ze ook zo makkelijk meenemen in je tas, en lekker bijsmeren!

Pluspunten:

  • Fijne geuren
  • Leuk uiterlijk
  • 6 verschillende lipglosses
  • Verkrijgbaarheid
  • Prijs (€5,99)

Minpunten:

  • Ze plakken een beetje

Al met al vind ik deze nieuwe lipglosses van Maybelline erg fijn. Ze ruiken lekker, geven een mooie glans op je lippen en ze zijn niet al te duur. Voor maar €5,99 heb je namelijk al 1 van deze 6 leuke lipglosses. Ze zijn vanaf april verkrijgbaar bij o.a. de kruidvat.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Cherry Bloom vind ik er erg mooi uit zien!
    De prijs vind ik ook wel meevallen, had ze duurder verwacht!

Plaats een reactie