Deze mascara mocht ik uitproberen van www.lets-makeup.nl. Ik heb deze mascara weleens in de winkel zien liggen maar had nooit de drang om hem echt eens aan te schaffen. Op lets make up kun je make-up van o.a. maybelline veel goedkoper kopen!


Zo kreeg ik hem opgestuurd, super natuurlijk want je weet zeker dat hij nog niet open is geweest. Voor de rest vind ik het uiterlijk te cool, hij is gewoon knalroze, i love it!

Maar wat belooft deze mascara eigenlijk?
– Geen klontjes.
– Wimpers worden perfect gedekt en krijgen optimaal volume.
– De mascara heeft een doseer systeem en een flexibel borsteltje.
Dit klinkt allemaal veel belovend, maar doet hij ook zijn werk?

Het borsteltje vind ik heel fijn, hij komt goed bij al mijn wimpers en scheid ze heel goed. Ook het doseer systeem werkt super! Er komt niet teveel op het borsteltje en wat fijn is (vind ik), is dat heel het steeltje ook niet onder de mascara zit. Daarover ben ik echt super tevreden, er komt dus nooit te veel mascara op je borsteltje. Maar geeft hij mijn wimpers ook een optimaal volume en een goede dekking? Ja dat doet hij zeker, ten eerste scheid deze mascara echt super mooi mijn wimpers, ze worden vrij lang, terwijl ik toch niet zo’n lange wimpers van mijzelf heb en ze worden mooi zwart. Voor de rest vind ik deze mascara ook waterproof, met oog make-up remover gaat hij er wel makkelijk af. Ik ben echt heel erg tevreden over deze mascara, nu zijn jullie vast benieuwd naar de fotos?

Zoals je ziet zijn mijn wimpers echt een stuk langer, zwarter, zijn gescheiden en bevatten geen klontjes! Wat een fijne mascara is dit!

Deze mascara is te koop op www.lets-makeup.nl voor €7,95 terwijl hij in de winkel €13,99 kost, heel verschil dus! Neem zeker eens een kijkje er zijn ook nog leuke andere dingen!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Pingback: My favourites – Oktober

Plaats een reactie