Deze quattro van Maybelline kocht ik tijdens de 50% korting actie bij de kruidvat. Ik was er al langere tijd benieuwd naar, maar vond hem toch vrij prijzig. Maar met 50% eraf, was het een prima prijsje. Ik nam er eentje mee met bruintinten omdat ik die nou eenmaal het meeste draag. Het is de kleur 05 glamour browns.


Ik vind de verpakking erg mooi. Hij is gewoon doorzichtig, waardoor je goed kunt zien welke kleurtjes erin zitten. Alleen het doosje gaat wat moeilijk open. Ook zijn de cijfertjes die erop staan handig, zo kun je op de achterkant kijken waar je de kleuren moet aanbrengen. Meestal gebruik ik het niet op de manier hoe het moet, ik kijk zelf gewoon waar ik welk kleurtje aan wil brengen, maar voor beginners is dit heel erg handig.

Ik vind de kleurtjes echt heel erg mooi. Ze zijn goed gepigmenteerd, mooi met elkaar te combineren, hebben weinig fall out en hebben een mooie shimmer. Ik vind de kwaliteit echt heel erg goed. De oogschaduws zijn heel erg zacht en goed met elkaar te blenden. Ze zijn niet korrelig, wat ook erg fijn is.

Zoals je ziet zijn ze erg goed gepigmenteerd, en het zijn mooie kleuren!

Pluspunten:

 • Meedere kleurencombinaties
 • Mooie, stevige verpakking
 • Goed gepigmenteerd
 • Zachte structuur
 • Geen fall out
 • Verkrijgbaarheid

Minpunten:

 • Prijs (€12,50)
 • Verpakking gaat moeilijk open

 

Ik wil zeker meer quattro’s van Maybelline. Ik vind ze erg mooi en fijn. Je kunt deze quattro voor €12,50 kopen bij o.a. de kruidvat. Ik vind het zeker een aanrader, vooral tijdens een 50% korting actie.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

 1. Erg mooi! Hij doet me denken aan een Catrice Quattro uit de oude lijn, die gebruik ik ook erg graag.

 2. bij mij waren die net uitverkocht bij de kortingsactie! 🙁 *en ja, ik wilde hem al heeeeel lang en heb exsprek gewacht tot er korting was :(*
  achja, sparen dan.. 😛

 3. mooie kleuren! misschien een tip: op de binnenkant van je arm swatchen, want daar zitten geen haartjes. Dan zie je het soms beter.

Plaats een reactie