Maybelline komt uit met een nieuwe mascara. Namelijk de the One by One volum’ express mascara! Deze mascara heeft dezelfde vorm als de Colossal en the Falsies, maar de kleur is zoveel beter. Hij is namelijk knal roze! I like it!


Ik vind de verpakking echt super leuk, lekker opvallend en ook een leuke vorm! Ook vind ik de vormgeving van de tekst heel erg leuk.

Het borsteltje is ook anders als die van de colossal en the falsies. Dit zegt Maybelline over het borsteltje.

1. Een one by one aanbrengtechniek zodat elk haartje
‘gevangen’ wordt.
2. Dankzij de juiste afstand tussen elk rijtje van de
(elastomeer)haartjes blijft er precies voldoende
ruimte over voor de opslag van de benodigde
hoeveelheid mascara.
3. Resultaat: er komt nooit teveel of te weinig mascara op
de wimpers terecht.

Ik vind het borsteltje heel fijn en precies werken. Ik kan mijn mascara goed aanbrengen, en het borsteltje verdeelt goed. Ook zie je vrijwel geen klonters in je wimpers. Ik kan de mascara zowel boven als onder goed aanbrengen. Ik krijg ook echt volume in mijn wimpers, en ze worden mooi gescheiden.

Mijn wimpers met en zonder mascara. Je ziet duidelijk verschil, ik vind het effect echt amazing! Ik vind de mascara heel erg fijn, en hij blijft ook goed zitten. Hij is niet water bestendig, maar tegen een stootje kan hij wel.

Pluspunten:

 • Leuke verpakking
 • Fijn borsteltje
 • Brengt goed aan
 • Mascara verdeelt goed
 • Verkrijgbaarheid

Minpunten:

 • Prijs (€14,49)

De one by one mascara is vanaf april verkrijgbaar bij o.a. de kruidvat. De mascara gaat €14,49 kosten, maar dat is hij zeker waard!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

 1. Wauw, supermooi! Die neem ik morgen even mee!;D (want ik heb ze bij ons al zien liggen inde Kruidvat)

  Xx

 2. OMG, deze mascara is amazing! 😯 Als al mijn mascara’s op zijn (heb nog 5 back-ups :P) zal ik zeker eens gaan kijken naar deze mascara..

 3. Wauw hé, dat ziet er super uit! Ik wil hem ook nog eens aanschaffen, maar ik denk dat ik wacht totdat er weer een kortingsactie is.

Plaats een reactie