Maybelline komt weer met een nieuw product, namelijk de super stay 24h lipstick. Dit is een lipstick die beloofd heel lang te blijven zitten! Omdat ik wel erg benieuwd was naar dit product, mocht ik er een voor jullie uittesten.


De lipstick bestaat uit twee kanten, de kleur en de balsem die je erover heen doet, zodat hij extra mooi glanst en nog beter blijft zitten!

Stap 1 Vloeibare lipstick
Breng met de verbeterde flexibele
applicator in 1 keer makkelijk en snel
een gelijkmatige kleur aan op je lippen.

Stap 2 Balsem
Gebruik de verzorgende balsem
over je lipstick voor een langdurige
glans en comfort.

Je moet de kleur wel even laten drogen voordat je de balsem erover heen doet. Toen ik de lipstick op deed, voelde ik hem vrij wel meteen opdrogen, en in mijn lippen trekken. En toen ik de balsem erover heen deed, zag ik tot mijn verbazing, dat de balsem helemaal schoon bleef. Het rood geeft dus niet af, wat ik echt top vindt! Ik haat het altijd zo erg als mijn mooie schone balsems vies worden.

Wat ik wel jammer vind, is dat er niet zo veel product in zit. Het is namelijk maar een klein deel waar de kleur in zit. Het is overigens echt een mooie fel rode kleur!

De balsem is gewoon transparant. Hierin zitten verzachtende stoffen, wax, reflecterende oliën en vitamine. Wat je lippen dus extra zacht maakt en ze ook goed verzorgt.

Ik vind de lipstick echt super fijn, hij brengt makkelijk aan, en blijft zeker heel lang zitten omdat de kleur niet af geeft. Ik probeerde hem van mijn lippen eraf te halen, en dit ging echt niet! Toen heb ik het geprobeerd met een make-up remover doekje, en zelfs toen moest ik echt heel hard schrobben voordat ik het eraf kreeg. Ik vind het dus echt super dat deze zo lang blijven zitten! Ze overleven dus makkelijk een maaltijd of een feestje!

Zoals je ziet geeft hij heel goed kleur af, en heeft een mooi glossy effect als finish, door de balsem!

Full face foto.

Pluspunten:

 • Blijft super lang zitten
 • Glossy finish
 • Mooie kleur
 • Veel kleurkeuze
 • Verkrijgbaarheid
 • Verzorgend

Minpunten:

 • Prijs €13,99

Ik ben echt heel erg tevreden over deze lipsticks van maybelline! Ze blijven echt heel goed zitten en geven goed pigment af. Ze kosten €13,99 en zijn o.a. te koop bij de kruidvat.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

22 reacties

 1. Wow, dat lijkt me echt superfijn! Het staat jou erg goed, al weet ik niet of ik rood durf te dragen 😉

 2. Wat een mooi kleurtje, het staat je echt goed! Ik kom pas sinds kort op je site maar ik wilde even zeggen dat je echt een mooie haarkleur hebt. 🙂

 3. Hey wat heb jij een leuke blog 😀 Ik bekijk af en toe de blogs van de meiden die een comment achterlaten en dan kom je soms hele leuke tegen! Staat je goed die lipstick..

  Liefs Ilja

Plaats een reactie