Omdat de nieuwe maybelline superstay 24h lipsticks sinds kort in de winkels liggen, gaat de oude versie eruit. Namelijk de maybelline superstay 12h powergloss. Ze zijn nu voor de helft van de prijs, dus ik vond het wel leuk om ze uit te proberen. Ik heb er twee meegenomen 605 satin glow en 145 fresh pink.


Het uiterlijk vind ik erg leuk, ze lijken een beetje op de 24h superstay lipstick, alleen dan iets anders. Ook deze lipgloss heeft twee kanten, een kleurkant en een doorzichtige gloss kant. Ik heb twee roze kleurtjes, de ene wat meer shimmer dan de andere. Eerst breng je de kleurkant aan, die laat je even intrekken en dan breng je de gloss er overheen. De gloss gaat er heel snel af, maar de kleur blijft wel wat langer dan een normale lipgloss zitten. Dit komt doordat hij in je lippen trekt. Ik moet zeggen dat ik de vernieuwde superstay lipsticks, veel en veel fijner vinden, want die blijven echt een stuk langer zitten. Maar dit zijn gewoon mooie glossjes. Ze ruiken fijn en brengen fijn aan.

Ik vind beide kleuren erg mooi, ze lijken wel op elkaar maar toch heeft fresh pink meer shimmer en is iets minder nude.

En zo zien ze eruit op mijn lippen. Satin glow is een stuk rozer dan fresh pink. Houd er wel rekening mee dat ik vrij gepigmenteerde lippen van mijzelf heb, dus hij kan bij jou iets rozer uitvallen. Ik vind het beide mooie nude kleurtjes, makkelijk voor overdag!

Pluspunten:

 • Veel kleurkeuze
 • Momenteel voor de helft van de prijs (€6,75)
 • Verkrijgbaarheid
 • Blijft langer zitten dan een ‘normale’ lipgloss
 • Fijne geur

Minpunten:

 • Gaat uit het assortiment
 • Niet zo’n veel inhoud

Al met al vind ik dit fijne lipglosses, maar ze zijn niet heel speciaal. Ze blijven wel iets langer zitten dan een ‘normale’ lipgloss, maar 12 uur overleven ze niet. Als je ze tegenkomt, zou ik er wel even naar kijken, want er is heel veel keuze. Ze zijn nu dus voor €6,75 te koop bij de Kruidvat, wees er wel op tijd bij, want voor je het weet zijn ze op.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

 1. Ik heb deze ook gehad.. had er nog een hele test van gemaakt hoelang die echt bleef zitten. Opzich best lang, maar ik vond hem zooo niet fijn aanvoelen. En die kant met de gloss begon te lekken, bah. Heb hem maar weggegooid.

 2. Jammer dat ze uit het assortiment gaan, maar wel leuk dat ze voor de helft van de prijs zijn! Alleen ben ik niet zo’n glossjes fan dus het is niet echt iets voor mij.

  x Martine

Plaats een reactie