Maybelline brengt weer een nieuwe variant uit van de populaire Falsies mascara. Namelijk de Feather-look variant. Wat de mascara weer anders maakt dan de anderen, is dat deze mascara een gel-mousse formule heeft. “De unieke gel-mousse technologie bevat 40% minder harde waxen dan andere formules waardoor de wimpers zijdezacht aanvoelen.” Natuurlijk was ik heel erg benieuwd naar deze mascara en testte hem dan ook voor jullie uit.

De verpakking is – zoals we gewend zijn van the Falsies  – opvallend van vorm en kleur. De paarse kleur popt er altijd weer uit. Ik vind hem erg mooi vormgegeven met de veren erop en de felle kleuren.

De mascara bevat de grootste borstel ooit van the Falsies. Wat hem ook weer apart maakt is de knik in het borsteltje, waardoor de mascara erg flexibel is en handig bij het aanbrengen. Ik vind zelf de vorm van het borsteltje heel erg fijn. Ik kan zowel bij de wimpers in mijn ooghoeken komen als de kleinere onderwimpers.

De mascara geeft goed zwart af en heeft niet te veel product op het borsteltje. Dat is erg fijn zodat je ‘spinnenpoten’ kan vermijden. Je kan de mascara zelf opbouwen. Ik merk dat mijn wimpers goed gescheiden worden en ze niet plakkerig aanvoelen. Ze voelen eigenlijk zo licht als een veertje! Ook klontert de mascara niet, dus dat is echt een pluspunt.

Mijn oog zonder mascara.


Mijn oog met the Falsies Feather-look mascara.

 

Ik vind the Falsies Feather-look mascara zeker een fijne mascara. Hij is fijn in gebruik, plakt niet en voelt heel natuurlijk aan. The Falsies Feather-look mascara van Maybelline is vanaf nu verkrijgbaar en kost €14,99.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Maybelline mascara’s vond ik altijd al fijn !
    Deze ga ik zeker is een keer proberen.
    x

  2. Ik vind dat de borstel een beetje klonterig is, dat heb ik bij alle maybelline mascara, behalve bij die van one by one.

Plaats een reactie