Laatst vertelde ik jullie al iets over het merk Michael Todd. Dit is een luxe merk met goede kwaliteit producten. Voor dit merk mocht ik een paar producten uittesten waaronder deze bronzing blush. Ik ben helemaal gek op blush dus vond het geen probleem om deze uit te testen.

Lees mee!

Om te beginnen vind ik de verpakking heel mooi ogen, het oogt duur en niet cheap. Voor de rest is het gewoon een paars doosje met Michael Todd erop. De sluiting is goed en je krijgt hem makkelijk open.

Vanbinnen zit er een heel mooi klepje, zodat je blush niet beschadigt raakt. De kleurtjes die erin zitten vind ik heel mooi, apart maar ook samen staan ze erg mooi op je wangen. De blush is heel erg gepigmenteerd en er komt wel veel poeder vrij wat ik jammer vindt, maar de kleur komt er goed vanaf! Er zit een mooie shimmer in die niet too much is. Ik vind dit zeker een kwaliteit product waar je wel wat geld aan uit mag geven want dan heb je ook wat moois.

Dit zijn de kleurtjes een voor een, op dezelfde volgorde van links naar rechts als in het doosje zelf. Ik vind het mooie kleurtjes op zich zelf, maar samen vind ik dat je het mooiste effect krijgt.

De kleurtjes samen, het wordt een mooie roze kleur, die je een natuurlijke look geeft.

Ik ben zeer enthousiast over deze bronzing blush, ik vind zelf dat hij echt anders is dan de meeste standaard blushes, de shimmer erin geeft je net een extra mooie finish.

Je kunt deze blush kopen via http://www.love-makeup.co.uk/michael-todd-cosmetics-m-40.html voor £11.99, wat ik een prima prijs vindt. Er is ook nog een andere kleur verkrijgbaar namelijk Rose.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Wauw mooi zeg! Ik had wel eens gehoord over Michael Todd Cosmetics @ NikkieTutorials, maar ik wist nooit waar je het kon kopen. 😛

Plaats een reactie