Jullie konden al eerder mijn review over de blush van michael todd cosmetics lezen. Dit keer is de lipstick aan de beurt. Toen ik de lipstick uitpakte dacht ik hé die is klein, maar heel fijn om mee te nemen! Maar dit zegt natuurlijk niks over de lipstick zelf, want wat vind ik daar eigenlijk van?

Lees mee!

De verpakking, zoals ik al zei, is dus niet zo heel groot, maar ideaal om mee te nemen. Je kunt hem makkelijk inpakken zonder dat hij veel ruimte in beslag neemt. De verpakking is net zoals alle andere verpakkingen van Michael Todd paars, en chique. Ik vind de verpakking heel duur ogen.

De lipstick is een heel mooi nude/rozig kleurtje. Er zit een hele lichte shimmer in, maar die zie je niet zo goed op je lippen. Hij smeert heel fijn en blijft redelijk lang zitten. Het heeft een prettige geur, die niet stoort. Ik vind dit een prima lipstick voor een betaalbare prijs.

Je kunt deze lipstick bij http://www.love-makeup.co.uk/michael-todd-cosmetics-m-40.html kopen voor £7.99.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Wat een grappig stickje 😀 Mijn moeder zal denk ik gek van deze stick zijn, omdat ze haar lipsticks altijd zo’n vorm geeft doordat ze ze tussen haar lippen smeert ipv erop (haah klinkt een beetje gek). Klinkt wel fijn:D

    xMartine

Plaats een reactie