Dit keer het laatste product wat ik review van Michael Todd Cosmetics. Dit keer de everything stick. De everything stick is voor meerdere dingen bedoelt, je kunt er bijvoorbeeld je lippen een kleurtje meegeven maar ook je wangen!

Benieuwd? Lees mee.

De verpakking vind ik niet echt heel speciaal, maar ook niet verkeerd ofzo. Het is gewoon een ‘flesje’ met een dop en dan kun je zo de stick eruit draaien. Zoals ik al vertelde kun je hem op verschillende plaatsten gebruiken. Te beginnen met de lippen, dit vind ik helemaal niks, het is een vieze smaak, droogt je lippen uit en laat weinig kleur achter. Verder is de substantie ook niet echt fijn op je lippen. Op je wangen daarentegen vind ik hem wel heen fijn, hij laat een mooie glow achter, en is een beetje een creme blush. De stickvorm is wel makkelijk aanbrengen, maar ik vind het niet heel erg hygienisch om hem eerst op je wang aan te brengen en vervolgens op je lippen. Ik vind dus dat hij op je lippen niet mooi is maar op je wangen wel! Dus als je dit product aanschaft, ga er dan vanuit dat het gewoon mooier is op je wangen.

Op mijn lippen en op mijn huid, hier zie je niet dat hij je lippen uitdroogt maar dat doet hij wel degelijk.

Deze everything stick is te koop bij http://www.love-makeup.co.uk/michael-todd-cosmetics-m-40.html voor £12.99.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Wat een mooie kleur, ik wil alleen echt geen uitdrogende producten! Ik heb als zulke droge lippen dus het is echt niks voor mij… Helaas! 🙁

Plaats een reactie