Mineralogie is een merk, dat alleen – zoals de naam al zegt – minerale make-up producten bevat. Ik zelf kende het merk nog niet zo goed. De producten van Mineralogie zijn 100% mineraal. De producten zijn dier- en milieuvriendelijk wat ik heel erg goed vindt en heel erg gezond voor je huid. Ik kon niet wachten om zelf ook wat producten te testen. Daarom laat ik jullie vandaag twee minerale oogschaduws zien.

De producten komen in een mooi doosje (zeker een pluspunt!) waardoor de producten extra beschermd zijn.

De minerale oogschaduws (pigmenten) zitten in een mooi doosje. Ze zijn vierkant en niet heel erg groot, dus makkelijk op te bergen.

De oogschaduws bevatten 2 gram, wat redelijk veel is voor een pigment. Geloof me, zo’n product maak je niet snel op.

De kleuren die ik heb ontvangen zijn twee mooie kleuren die je goed met elkaar kunt combineren. Links zie je Opal Shimmer (een mooie highlighter) en rechts Nightlife (een prachtige paarse kleur).

De pigmenten bevatten een sticker op de gaatjes als je hem krijgt, ik heb die eraf getrokken omdat ik het anders zo’n gefriemel vind. Let wel op met pigmenten, dat je heel makkelijk kan knoeien. Ik gebruik ze altijd door de dop erop te draaien, een keer op de onderkant en een keer op de bovenkant te slaan en ze dan weer open te doen. Zo blijft er genoeg over om twee ogen mee op te maken, en ontploft het pigment niet als je hem openmaakt. Ik breng de pigmenten aan door er een kwast in te dippen, deze een paar keer af te tikken zodat er niks meer af valt en dan de kleur zachtjes op mijn ooglid te drukken. Zo creëer je geen fall out, want daar kun je mee te maken krijgen bij een pigment!

Links zie je Opal Shimmer en rechts Nightlife. Zoals je kunt zien bevatten ze erg veel pigment. Ik heb ze hier droog aangebracht maar als je ze nat aanbrengt, zijn ze nog tien keer meer gepigmenteerd. Ik vind de kleuren echt heel erg mooi en zeker goed te combineren. Opal Shimmer is echt een mooie highlighter.

Ooglook met de producten! Ik heb hier enkel de twee oogschaduws gebruikt op mijn ooglid. Opal Shimmer op mijn ooglid, binnenste ooghoek en wenkbrauwbot en Nightlife in mijn crease en buitenste ooghoek.

Full face foto (hier draag ik trouwens ook de Maybelline BB Cream, maar daarover later meer).

 

Ik ben echt heel erg tevreden over de minerale oogschaduws van Mineralogie. Ze zijn mooi, goed gepigmenteerd, goed aan te brengen en goed te blenden. Het idee achter Mineralogie vind ik ook echt heel erg goed. De oogschaduws kosten €14,95 per stuk. Voor meer informatie kun je terecht op www.mineralogienetherlands.nl. Om de oogschaduws te kopen kun je hier terecht.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Twee mooie kleuren! Maar ik hou zelf niet zo van zulke losse oogschaduws!
    Je hebt er wel een pretty look mee gemaakt 🙂

  2. Losse oogschaduw’s zijn niet echt my favourite, maar deze zien er wel erg pretty uit! Je hebt er ook een erg mooie look mee kunnen maken! <3

Plaats een reactie