Miss Sporty is een merk dat ik al heel lang ken, maar waar ik eigenlijk nooit producten van heb geprobeerd. Ik weet niet hoe het komt, maar het trekt me gewoon niet zo. Toch testte ik laatst twee lipsticks uit, die verkrijgbaar zijn bij Beauty voordeel shop.
 photo Untitled2723_zpsa5e9cd12.png
Allereerst moet ik even zeggen dat ik geen mega fan ben van de verpakkingen. Ze ogen heel erg goedkoop. Maar het gaat uiteindelijk niet om de verpakking, maar om het product dat erin zit.
 photo Untitled2725_zps6cff57e4.png
Links zie je Peach Passion en rechts Party Girl. Op het eerste gezicht lijkt Peach Passion erg oranje en Party Girl mooi roze, met een gouden shimmer erin.
 photo Untitled2726_zpsbc8e2296.png
De lipsticks voelen zacht en smeerbaar aan. Maar je moet wel een aantal keer smeren voordat er daadwerkelijk kleur af komt. Wat ik wel fijn vind is dat ze erg verzorgend aanvoelen. Ik zou deze lipsticks dan ook meer omschrijven als lipbalms omdat ze zo verzorgend werken en weinig kleur afgeven. Ze zijn vrij sheer en glanzend. Peach Passion is vrij metallic.
 photo Untitled2727_zps203dbbf0.png
Links zie je Peach Passion en rechts Party Girl. Party Girl geeft meer kleur af dan Peach Passion.
 photo Untitled2728_zpsfc34b8f2.pngZoals je ziet zijn ze vrij sheer. Ze geven niet mega veel pigment af, maar voelen wel erg verzorgend en prettig aan. Peach Passion is helemaal geen kleur voor mij, maar Party Girl daarentegen vind ik erg mooi.

 

Ik vind het dus meer lipbalms als lipsticks. Ze voelen verzorgend aan, maar geven niet denderend veel kleur af. Ze zijn verkrijgbaar bij Beauty voordeel shop.

Miss Sporty lipsticks – €1,69
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Ahww dit doet me denken aan vroeger. Mijn moeder gebruikte deze kleuren heel vroeger. Grappig zeg. Ze zijn heel leuk!!

  2. Miss sporty spreekt me nooit echt aan, maar dat roze kleurtje is leuk! ^^

Plaats een reactie