Een tijdje geleden kwam ik op verschillende blogs de Miss Sporty Perfect Color Lipsticks. Deze lipsticks bestaan al een tijdje maar hebben pas een geheel nieuw uiterlijk gekregen. Omdat ik veel lovende dingen las over deze lipsticks, heb ik er laatst twee meegenomen.

Allereerst moet ik even een compliment maken over de verpakkingen. Dit is inderdaad een hele verbetering, want zo zagen de lipsticks er eerst uit. Het oogt meteen wat minder kinderlijk en goedkoop, het is dus een goede zet van Miss Sporty geweest om de lipsticks een nieuwe verpakking te geven.


Ik nam twee kleuren mee die mij heel erg mooi leken. Links zie je My luv’ en rechts Seduction. In totaal zijn er 17 kleuren, die heel uiteenlopend zijn. Er zit dus altijd wel een kleurtje bij voor jou.


Wat me meteen opviel toen ik deze lipsticks omhoog draaide, is de geur. Een enorm fruitige geur komt je tegemoet. Ze ruiken namelijk naar meloen. Ik vind dat zelf wel lekker, maar mocht je daar niet zo van houden is dat toch een minpunt. De lipsticks brengen erg fijn aan.


Ze voelen romig aan en smeren fijn. De lipsticks zijn zacht en drogen je lippen niet uit. Het pigment vind ik ook prima voor deze budget lipsticks. Je kunt ze goed opbouwen. De lipsticks hebben ook geen lelijke metallic glans. Wel moet je af en toe even bijsmeren, want mega lang blijven ze niet zitten.


My luv’ is een mooie oud roze/bruine kleur.


Seductive is een prachtige paarse kleur.


Hier heb ik ze nog even aangebracht op mijn lippen. Zoals je kan zien is My luv’ vrij bruinig. Ik vind hem zelf heel erg mooi staan. Seduction is een prachtige paarse kleur die je goed op kan bouwen. Hier draag ik hem nog vrij ‘licht’.


Ik ben echt heel erg te spreken over deze budget Miss Sporty Perfect Color lipsticks. Ze hebben veel kleurkeuze, het zijn geen lelijke ondraagbare kleuren en ze zijn ontzettend romig en zacht. Daarnaast kosten ze nog geen drie euro, dus daarvoor hoef je ze ook niet te laten liggen. Ik zou ze zeker eens proberen mocht je ze nog niet kennen. Miss Sporty is te koop bij Etos.

Miss Sporty Perfect Color lipstick, My luv’ – €2,49
Miss Sporty Perfect Color lipstick, Seduction – €2,49
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Ik draag meestal wat lichtere kleuren maar het staat je wel heel goed. De prijzen zijn ook heel leuk!

  2. Niet echt een bijzondere lipsticks, dan blijf ik toch liever bij de andere budget toppers van Essence. 😀

    De kleur staat je wel erg leuk!

  3. Ik kan het nog verder terughalen voor je, ik heb nog een lipstick van miss sporty uit de tijd dat de huls nog paars met glitters was! Ben benieuwd naar de nieuwe lipsticks!

Plaats een reactie