MNY komt met een nieuwe LE namelijk I am a Material Girl. Een LE met zowel opvallende als minder opvallende producten! Er zitten lip balms, glosses, nagellakjes en oogschaduws in de collectie. Ik ontving 3 lip producten om voor jullie uit te testen. Een lip balm, in de kleur 375 en 2 glosses, in de kleuren 373 en 289.


Ik vind de verpakkingen van MNY altijd erg leuk. De tekeningen op de dop zijn altijd leuk. De producten van MNY kosten allemaal minder dan €3,00, wat dit merk echt heel erg budgetproof maakt!

Ik ga jullie eerst iets vertellen over de lipglosses.

Ik heb de glosses dus in twee kleuren, 373, de wat rodere kleur en 289, de roze. Ik had al ervaring met de lipgloss van MNY want ik heb er al een uit de vaste collectie. Ik vind ze heel fijn smeren en ze ruiken neutraal, waardoor het niet storend is als je ze op hebt. De applicator, is een gewone ‘standaard’ lipgloss applicator, die fijn werkt. De glosses zijn niet geheel dekkend, maar ze geven wel degelijk kleur af. Ik vind het juist mooi dat ze niet té opvallend zijn, zo zijn ze ideaal om overdag te dragen, zowel naar het werk als naar school. Ook zit er een fijn prijsje aan verbonden, namelijk voor maar €2,99 heb je al een lipgloss!

Zoals je ziet, zijn ze een beetje sheer, maar geven mooi kleur af! Ik vind ze heel pretty op mijn lippen.

Pluspunten:

 • Mooie kleurtjes
 • Leuke verpakking
 • Fijne applicator
 • Geen nare geur
 • Prijs (€2,99 per stuk)
 • Verkrijgbaarheid

Minpunten:

 • Niet geheel dekkend, je krijgt niet de kleur die je in de huls ziet

 

Dan had ik nog een van de twee lip balms gekregen die in deze LE uit komen, namelijk de kleur 375.

De lip balm heeft zoals je ziet een roze kleur, maar helaas zie je hier weinig van terug op je lippen. Het is namelijk een vrij doorzichtige lip balm. Ik vind het heel fijn dat de lip balm goed verzorgt. Ik krijg er zachte lippen van en de lip balm laat wel een gezonde glans achter. Ook deze heeft geen irritante geur, wat ik ook fijn vindt. Ik ben tevreden over deze lip balm, en smeer er lekker mee weg! Psst, het prijsje is ook fijn, je hebt deze lip balm namelijk al voor €1,99!

Pluspunten:

 • Verzorgt goed
 • Leuke verpakking
 • Geen nare geur
 • Prijs (€1,99)
 • Verkrijgbaarheid

Minpunten:

 • Geeft totaal geen kleur af

Ik heb nog even alle producten naast elkaar geswatcht op mijn hand.

Om de lip balm (375) goed te kunnen laten zien, ben ik wel een aantal keren over mijn hand heen gegaan, dus deze kleur krijg je niet na een keer over je hand heen gaan. De glosses hebben twee laagjes!

Al met al vind ik dit een hele leuke LE. Vooral voor meiden die wat minder geld uitgeven aan make-up, is dit echt een hele leuke budget tip! Ik zou er zeker even naar kijken als je in bij de Etos in de buurt bent. De prijzen van MNY liggen tussen de €1,99 en €2,99.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

 1. De Lip Balm 375 heb ik zelf ook en ben er erg over te spreken! Ik heb er ook een in een naturel kleur, heel mooi en mega goedkoop natuurlijk.
  Ik moet me elke keer inhouden om niet het hele schap leeg te kompen 👿

Plaats een reactie