Toen ik in Engeland was kwam ik nagellak tegen van het merk Models Own. Zelf had ik nog geen ervaring met dit merk, maar ik had er wel al van gehoord. Toen mijn oog viel op neonkleurige nagellak, moest ik er wel een paar meenemen.

De verpakkingen van de nagellak vind ik gaaf. Het glas is mat en de witte letters van het merk steken daar mooi bij af. Ik vind het wel jammer dat de doppen doorschijnend plastic zijn, dat maakt de nagellakflesjes meteen wat goedkoper. Ik nam dus drie kleuren mee: Luis Lemon, Bubblegum en Purka Purple.


Luis Lemon is zoals de naam al zegt een gele kleur. Dit was mijn allereerste gele nagellak en ik moet zeggen dat geel niks voor mij is. De kleur is wel heel erg tof. Hij is ontzettend opvallend en vooral in het licht knalt hij van je nagels af. Het is alleen dat ik geel niet mooi bij mezelf vind. Hierboven draag ik twee laagjes, maar om de kleur op zijn mooist te krijgen, kun je beter drie laagjes gebruiken. De nagellak lakt erg fijn en droogt vrij snel.


Bubblegum vind ik de gaafste kleur van de drie kleuren. Hij is echt knal, maar dan ook knalroze! Hij is zo ontzettend opvallend dat je mijn nagels gewoon voorbij ziet komen. Deze dekt een stuk beter dan Luis Lemon. Om hem helemaal mooi te krijgen, gebruikte ik twee laagjes.


Pukka Purple is een hele mooie paarse kleur die iets minder opvallend is dan de bovenstaande. Deze is wat minder neon, maar daardoor niet minder mooi. Ik vind de kleur paars van deze nagellak echt prachtig. Ook deze dekt ontzettend goed. Eén laagje is genoeg om hem dekkend te krijgen, maar voor het beste resultaat gebruikte ik twee laagjes.


Ik vind Models Own nagellak echt super leuk. Ze lakken fijn en hebben gave kleuren. Mocht je het merk tegenkomen, dan is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Het is helaas niet in Nederland verkrijgbaar, maar je kunt het altijd online shoppen op hun website.

Models Own, Luis Lemon – £5,00
Models Own, Bubblegum – £5,00
Models Own, Pukka Purple – £5,00
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Ik heb er ook een aantal van dit merk en vind ze erg fijn, de doppen van deze flessen zijn wel anders, maar dat ziet er erg gaaf uit! Het zijn echt toffe kleurtjes!

Plaats een reactie