Laatst konden jullie de dingen zien die mijn ouders uit Engeland hadden mee gebracht. Daaronder waren ook deze mooie blushes van MUA (Makeup Academy). Ik had nog geen ervaring met dit merk, maar had er erg goede dingen over gelezen en swatches van gezien. Dus moest ik ze wel uitproberen!

De verpakkingen van de blushes zijn vrij simpel, maar dat vind ik niet erg. Ook zijn ze niet heel groot, dus nemen ze niet veel ruimte in beslag en kun je ze handig meenemen.

Bij sommigen had ik wel moeite om het doosje open te krijgen (doe dit niet nadat je je nagels hebt gelakt!), maar als je even kracht zet lukt het wel. Sommigen gaan weer heel soepel. Voor de rest is de verpakking simpel, zonder te veel poespas. Ik heb in totaal vier kleuren, kleur 3, 4, 5 en 6. Helaas hebben de blushes alleen maar nummers en geen namen.


Kleur 3 en 4.


Kleur 5 en 6.

De blushes zijn echt mega goed gepigmenteerd! Je moet echt uitkijken dat je niet te veel op je kwast doet. Ze brengen fijn aan en hebben bijna geen fall out. Ze voelen heel zacht aan en zien er natuurlijk uit als je ze op hebt, tenminste als je geen te dikke laag aanbrengt! Ik vind ze stuk voor stuk zó mooi!

Nummer 3 is een mooie perzik roze kleur met een licht shimmer erin. 4 is iets rozer en bevat bijna geen shimmer. 5 lijkt heel erg op Rose Gold van Sleek, hij is mooi roze met een gouden shimmer erin. 6 is een prachtige licht paarse kleur met gouden shimmer, deze vind ik echt heel erg apart en draag ik nu bijna iedere dag!


Swachtes zonder flits. 3 – 4 – 5 – 6. 


Swatches met flits. 3 – 4 – 5 – 6.

 

Het leukste aan deze blushes is dat ze maar £1,00 per stuk kosten. £1,00!!! Dat is niks voor deze prachtige producten. Helaas is MUA niet in Nederland verkrijgbaar, wel kun je het online shoppen op hun site.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

  1. Inderdaad wel jammer dat ze niet in Nederland te koop zijn – wat Laura zegt. Ze zien er namelijk heel mooi uit!

  2. Helaas zijn deze niet hier verkrijgbaar in NL, ik zou er graag een aantal van hebben. Ik zie MUA ook vaak voorbij komen in Youtube filmpjes, maar na deze review heb je me al helemaal nieuwsgierig gemaakt. Prachtige kleuren heb je uitgekozen!

  3. Waaauw, ze zijn echt heel erg mooi! Als ik naar Londen ga ik neem er zeker een paar mee!

  4. erg mooie tinten 😀 denk wel dat als ik deze zou gebruiken, ik ontzettend moet blenden om niet als een clowntje over straat te moeten XD

  5. Wauw, prachtig! Ik heb een oogschaduwpallet en oogpotlood van MUA die ik erg fijn vind! de nagellak vind ik wat minder.

  6. Pretty! <3
    Jammer dat ze niet in NL te koop zijn want de prijsjes zijn erug fijn! 😀

  7. Hele mooie blushes! Vooral nummer 4 en 5 vind ik erg mooi. Ik ga zeker eens een kijkje nemen op de site.

  8. Misschien kom ik ze nog wel tegen in London over drie week! Dan neem ik er echt iets van mee, serious. Wat een pigmentatie, geweldig! + de prijs, nou eh – goedkoper kan niet! ^^

Plaats een reactie