De MUA oogschaduw palettes zijn inmiddels super bekend. Maar dan hebben we het vooral over de oogschaduw palettes met de ronde oogschaduws. Ze hebben namelijk ook nog anderen! Ik ga er vandaag een aan jullie laten zien, genaamd Going for Gold.

De verpakking van het oogschaduw palette is vrijwel hetzelfde als die van de anderen. Het verschil ligt het hem in de oogschaduw zelf. De pans van deze oogschaduw zijn namelijk vierkant en groter. Hier zitten tien kleuren in, in plaats van 12. Ik ben benieuwd of de kwaliteit hetzelfde is.


De kleuren die in dit palette zitten zijn vrij apart. Het zijn geen standaard tinten. Ik moet zeggen dat ik het palette er leuk uit vind zien. De oogschaduw voelt prettig aan. Dit palette bevat trouwens alleen maar oogschaduw met shimmer, er zitten geen matte kleuren tussen. Het pigment is goed vergelijkbaar met de andere oogschaduw palettes van MUA. Wel zijn sommige oogschaduws iets kruimeliger. Misschien omdat ze ook een wat grovere shimmer bevatten.


De kleuren vind ik erg mooi. Wel vind ik dat sommige kleuren vrij dicht bij elkaar liggen, waardoor ze soms niet heel erg van elkaar verschillen. De kleuren die hier toch wel het meest in voorkomen zijn gele, grijze en oranjetinten.


Ik vind dit palette erg mooi, maar ik snap wel dat hij minder populair is dan Undressed etc. De kleuren zijn opvallend en apart, dus minder snel draagbaar voor degene die meer van neutrale kleuren houden. Ook bevatten ze allemaal shimmer. Ze zijn wel goed gepigmenteerd en goed met elkaar te dragen.


Dit zijn swatches van de bovenste rij. Ik vind vooral de grijze kleur erg mooi. De gele is ook echt ontzettend goed gepigmenteerd, maar ik moet zeggen dat ik niet snel zulke opvallende kleuren draag.


Hier zie je swatches van de onderste rij. Hier vind ik de derde kleur best wel op de laatste kleur uit de eerste rij lijken. Ook heeft de rechtse kleur heel veel weg van de licht grijze kleur rechts van de bovenste rij.


Bij deze look heb ik een aantal kleuren gecombineerd. Zoals je ziet zijn er enkele wel goed draagbaar voor overdag.


Ik vind dit palette zeker goed en mooi, maar je moet wel van de kleuren houden. Het pigment is goed, maar sommige kleuren hebben wel iets van elkaar weg. MUA is helaas (nog) niet in Nederland verkrijgbaar, maar je kunt het wel shoppen in de webshop van MUA. Het merk is daarnaast in Engeland te koop.

MUA eyeshadow palette, Going for Gold – €4,78
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Ik hou wel van deze kleuren! Grappig dat het maar 10 kleuren zijn ipv de gebruikelijke 12. Ziet er gelijk anders uit.

Plaats een reactie