MUA (Make Up Academy) is een merk dat steeds bekender wordt in ons kleine kikkerlandje. Ik ken het al een tijd en ongeveer een jaar geleden namen mijn ouders verschillende oogschaduw palettes mee van dit merk vanuit Engeland. Laatst besefte ik me dat ik ze nog nooit heb gereviewd voor jullie. Tijd om daar verandering in te brengen!
 photo Untitled2932_zpsfb5fb441.jpg

 photo Untitled2933_zps26f989d8.jpg
De verpakkingen van de palettes zijn simpel, maar dat vind ik juist wel leuk. Ieder palette bevat 12 kleuren, wat ontzettend veel is als je ziet wat voor een klein prijsje je er voor betaalt. De twee palettes die je hierboven ziet zijn Undressed en Heaven and Earth. Ze bevatten beide aardetinten.
 photo Untitled2934_zps5a579c56.jpg
Het merk MUA wordt soms gezien als een na-aap merk. Heel vaak brengen ze producten uit die wel erg lijken op reeds bestaande producten. Maar dat vind ik geen probleem. Voor MUA betaal je namelijk meestal veel minder dan de oorspronkelijke producten.

 photo Untitled2935_zpsfd9e9686.jpg

 photo Untitled2936_zps2010bd35.jpg
Undressed bevat neutrale tinten en ook enkele kleurrijke tinten. Het Undressed palette wordt vaak vergeleken met het Naked 1 palette van Urban Decay. Ik kan het helaas niet vergelijken omdat ik zelf het palette niet heb, maar ik ben wel heel erg blij dat ik een vergelijkbaar palette heb. Het palette bevat voornamelijk shimmer kleuren maar er zitten ook een paar matte kleuren in. Zo kun je de kleuren ook prima overdag dragen.

De oogschaduw geeft erg veel pigment af. Ze kruimelen een klein beetje, maar ik vind dat niet zo erg. Je moet er alleen mee opletten dat je je kwast aftikt voordat je het op je ogen aanbrengt. Ik vind Undressed een must have.

 photo Untitled2937_zpsa71fc236.jpg
De bovenste rij bevat veel neutrale kleuren.

 photo Untitled2938_zps26d95459.jpg
De onderste rij bevat meer kleur en de kleuren zijn donkerder.

 photo Untitled2939_zpsad098fc1.jpg

 photo Untitled2940_zps346853fd.jpg
Heaven and Earth bevat meer bruine kleuren. Dit palette is qua pigment hetzelfde als Undressed. Ook deze kleuren zijn goed draagbaar. Dit palette bevat geen matte tinten maar enkel shimmery kleuren. De kleuren zijn goed te combineren met elkaar en blenden ook prima. Als je van aardetinten houdt is dit palette zeker een aanrader!

 photo Untitled2941_zps7120df84.jpg
De bovenste rij.

 photo Untitled2942_zps501e3e92.jpg
En de onderste rij uit het palette.

 photo Untitled2943_zps8bccf6ce.jpg
Hier heb ik drie kleuren uit Heaven and Earth gecombineerd. Zoals je ziet is dit ook mega draagbaar voor overdag.

 

Ik ben fan van de MUA eyeshadow palettes. In juli ga ik vijf dagen naar Londen, dus ik ga zeker nog andere kleuren bekijken. Het merk is ook online verkrijgbaar via www.muastore.co.uk.Β Ben jij al bekend met het merk?

MUA eyeshadow palette Undressed – Β£4,00
MUA eyeshadow palette Heaven and Earth – Β£4,00
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

24 reacties

  1. Mooi hoor, ik ken ze wel maar geen ervaring mee. Vind de kleuren wel erg goed eruit zien πŸ™‚

  2. Ik heb deze beide paletten ook, maar ik gebruik ze veel te weinig! Zonde, want het zijn prachtige paletten!

  3. Mooie kleuren! En ik heb het Naked palette wel en ik moet zeggen: toen ik de swatches zag, dacht ik echt dat het om het Naked palette ging. De kleuren, de volgorde, de finish, het is allemaal gewoon identiek. Goede dupe dus!

  4. Pingback: MUA Undress me too eyeshadow palette

Plaats een reactie