Sinds ik MUA (Make Up Academy) heb ontdekt, ben ik super benieuwd hoe de andere producten zijn. Een tijd terug namen mijn ouders vier single eyeshadows van het merk voor me mee uit Engeland. Ik had al wat swatches online gezien en zag dat ook deze goed gepigmenteerd waren. Natuurlijk wilde ik dit zelf uitproberen!

Ik denk dat we inmiddels allemaal wel bekend zijn met de oogschaduw palettes van MUA. Ze zijn ontzettend populair doordat ze goedkoop zijn en een goed pigment hebben. Daarom was ik benieuwd naar de single eyeshadows.


Ze komen in een simpele verpakking, die ik er helemaal niet zo verkeerd uit vind zien.


Ik heb vier verschillende kleuren namelijk 7 pearl, 10 pearl, 14 pearl en 12 pearl. Een beetje jammer dat ze geen namen hebben, maar hé dat nemen we maar even voor lief. Pearl staat voor de finish die de oogschaduw heeft. Toen ik ze ging swatchen was ik weer gelijk enthousiast en wist ik weer waarom ik MUA zo’n leuk merk vind. Er kwam meteen ontzettend veel pigment af. Drie van de vier oogschaduws kruimelde niet, 14 pearl een klein beetje. Ik weet niet hoe dat komt, maar waarschijnlijk heeft deze dan een iets andere samenstelling. Toch is het pigment nog steeds ontzettend goed. De overige oogschaduws voelen heel erg zacht aan.


Ook de kleuren vind ik speciaal. Het zijn niet de standaard kleuren die ieder merk wel heeft. Alle kleuren hebben eigenlijk een aparte finish. Vooral 12 pearl springt er voor mij echt uit. Dit is een bruine tint met een prachtige blauwe gloed.


Hier zie je alle kleuren van links naar rechts. 7 pearl is een mooie groene kleur met een gouden shimmer. 10 pearl is een diepe paarse kleur. 14 pearl is wat meer grijs en 12 pearl is echt een speciale kleur. Zoals je kunt zien is het pigment mega goed. Wauw, laat MUA maar snel naar Nederland komen ;-)!


Hier heb ik 14 pearl en 12 pearl met elkaar gecombineerd. Verder heb ik nog een lichte basiskleur gebruikt en een highlighter. Ik vind deze combinatie heel goed gaan!


Ja, ik kan er maar kort over zijn, ook dit product van MUA is weer ontzettend fijn. En nu komt het beste van alles, de oogschaduw kost maar €1,17 per stuk, are you guys serious?! Nu heb ik er spijt van dat ik er niet meer heb meegenomen laatst. Er zijn trouwens naast de Pearl ook nog Matte varianten. MUA is online te koop bij www.muastore.co.uk.

MUA Single Eyeshadow, 7 pearl – €1,17
MUA Single Eyeshadow, 10 pearl – €1,17
MUA Single Eyeshadow, 14 pearl – €1,17
MUA Singe Eyeshadow, 12 pearl – €1,17
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. WHUT zo goedkoop?? En zo goed ook nog ‘s? Can;t be true! Haha. Mooie oogschaduws, prachtige kleuren!

  2. Oe wat een mooie kleuren! Jammer dat mua alleen online te verkrijgen is. Ik heb een palette er van maar kende de monos nog niet..

Plaats een reactie