Afgelopen zomervakantie zijn mijn ouders naar Engeland geweest. Ze namen wat make-up voor mij mee van merken die hier niet verkrijgbaar zijn. Onder andere deze trio eyeshadows van MUA. Het zijn twee verschillende trio’s. Ik was erg benieuwd naar deze oogschaduws, dus testte ik ze uit!
 Untitled2560_zpse3791fd8.png
De trio’s komen in simpele doosjes, waar je gemakkelijk de kleuren kan zien. Dat vind ik zelf altijd wel handig, dan hoef je niet heel het doosje open te maken om te kijken wat de kleuren zijn.

 Untitled2561_zps3408b5a0.png
Links zie je Innocence en rechts zie je Chocolate box. Het zijn gebakken oogschaduws, waardoor je ze zowel droog als nat kan gebruiken. Allebei de trio’s bevatten bruintinten.

 Untitled2562_zps04e1e875.png
De oogschaduw geeft erg veel pigment af. Ze zijn goed met elkaar te combineren en hebben geen fall out. Ze brengen fijn aan en blijven prima zitten met een oogschaduwbasis. Ja, ik ben fan van het merk MUA. Het is hartstikke budget en heeft mooie producten. Ik kan deze trio’s dan ook zeker aanraden.

 Untitled2563_zps37aba374.png
Innocence bevat groen- en bruintinten. Ze zijn zeer goed gepigmenteerd en bevatten shimmer.

 Untitled2564_zps6fe8f7cf.png
Chocolate box heeft enkel bruin, taupe en een oranjetint. Ook deze bevatten shimmer.

 

Het grote nadeel is dat MUA hier niet in de winkels verkocht wordt. Wél kun je het online shoppen op hun site.

MUA Trio Eyeshadow – £2,50

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Ah, ik had wel eens eerder gelezen over dit merk! Wat een leuke kleurtjes en dat is zeker niet veel geld. Ik vind vooral Chocolate box erg pretty! 🙂

  2. Wauw, die zijn mooi! 😀 Helaas is MUA niet in nederland te koop.. 🙁

  3. Voor die prijs vind ik het mooie palettes 🙂 Dacht toen ik de foto zag eerst dat het van de Action was eigenlijk! Vind het qua vormgeving er wel wat van weg hebben op een of andere manier.

  4. Mooie palettes! Ik heb ook nog bijna nooit van MUA gehoord maar volgensmij heb ik er zelf ook een palettje van, wel iets anders gewoon rechthoekig dacht ik.

    Liefs, Esmée

  5. die eerste is echt mooi! wel een beetje jammer dat alle kleurtjes shimmer bevat, maar ja, als je ervan houdt dan is het prima ^^

  6. Wat toevallig; mijn moeder heeft toen we in Londen waren precies dezelfde paletjes gekocht! Ik vind ze echt heel mooi en er komt ook mooi veel kleur vanaf :).

  7. Aaah wat mooi en lekker budget! Jammer dat ze hier niet te koop zijn, dan maar even goed onthouden voor als ik naar Engeland ga!

Plaats een reactie