Sinds ik kennis gemaakt heb met de palettes van MUA wil ik er meer! Eerder schreef ik al een artikel over het Undressed en het Heaven and Earth palette. Toen ik laatst in Engeland was, nam ik dan ook zonder enige twijfel het Undress me too palette mee. De ‘opvolger’ van Undressed. Ben ik weer zo enthousiast over de kwaliteit?

Een groot verschil met de andere palettes, is dat Undress me too een wit uiterlijk heeft. Ik vind het er wel leuk uitzien, maar het oogt wel iets goedkoper dan de zwarte palettes. 
Undress me too wordt vergeleken met het Naked 2 palette van Urban Decay. Nu heb ik dit palette zelf niet in mijn bezit, wel heb ik zeer vergelijkbare swatches op internet voorbij zien komen. Omdat ik het Naked 2 palette helaas niet heb kunnen bemachtigen voordat Sephora vertrok, is dit toch wel een leuk alternatief! Het palette bevat neutrale kleuren met zowel shimmer als matte ertussen. Super handig om mee te nemen dus. De kleuren kruimelen wel een beetje, dus je moet oppassen dat je niet te veel in een keer aanbrengt. De kleuren geven erg goed af en zijn mooi met elkaar te combineren. Vooral voor de prijs moet je het niet laten!


De bovenste rij bevat voornamelijk lichtere kleuren. Twee kleuren in deze rij zijn matte, de rest heeft duidelijk een shimmer erin. Het pigment is wederom erg goed.


De onderste rij bevat zowel lichte als donkere kleuren. Vooral de zwarte kleur is mega donker en super goed gepigmenteerd. Die kreeg ik naderhand ook amper van mijn hand af. Zoals je kunt zien bevat dit palette maar drie matte kleuren, maar dat is genoeg om een simpele alledaagse look mee te creëren.


Ik heb hier de matte kleuren op mijn oog aangebracht. De look is zeer geschikt om overdag te dragen, maar dat kan eigenlijk bij alle kleurtjes die in dit palette zitten.


Ik ben wederom erg tevreden over een palette van MUA. Dit budgetmerk verrast me nog eens. Undress me too is een super handig palette om mee te nemen en om dagelijks te gebruiken. Mua is in Nederland helaas niet te koop, maar je kunt het wel kopen via de website www.muastore.co.uk. Heb jij al weleens een palette van dit merk geprobeerd?

MUA eyeshadow palette Undress me too  – £4,00
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. De matte kleuren vind ik het mooist, mooie look ook! Ik wist helemaal niet dat dit een opvolger was, vond het al zo raar dat al die bloggers een witte verpakking hadden en ik een zwarte haha.

  2. ik heb wel is gehoord van mua , maar waarom is dit merk niet in nederland ? soms vraag ik
    me echt af waarom kiko en mua en p2 niet in nederland zijn. het zou echt leuk zijn. Maar hoe
    duur zijn de producten ongeveer van mua ? met verzenden naar nederland.

    groetjes!

  3. Dat palletje is echt gorgeous! Mooie natural tinten maar wel met shimmer, that’s what I love 😀

  4. Echt heel mooi! Dit zijn precies de kleuren die ik graag heb, beter dan geel groen paars enzo!

Plaats een reactie