Al jaren droom ik van een prachtige Ray-Ban. Eindelijk is die droom in vervulling gegaan. Ongeveer twee weken geleden vond ik de Ray-Ban bij mij op de deurmat. Nu denk je vast, wat moet je nou met een zonnebril in de winter? Nou in de winter schijnt de zon ook en die kan soms best fel zijn. Daardoor is het nog steeds belangrijk je ogen te beschermen. Maar het is ook gewoon handig voor als je geen make-up op hebt. Ik koos voor het Aviator-model. De zonnebril komt van Lensbase.

Al jaren ben ik op zoek naar een Aviator zonnebril die mooi bij mijn gezicht past. Maar tot nu toe had ik er nog geen gevonden. Ik heb namelijk een best klein hoofd, en vaak zijn de ‘nep’ Aviators heel erg groot qua glazen. Bij ‘nep’ Aviators zitten de pootjes vaak ook meer naar boven, waardoor het gewoon heel raar staat op mijn gezicht. Eigenlijk verdwijn ik dan gewoon achter mijn zonnebril.


Het handige aan Ray-Ban zonnebrillen, is dat ze in verschillende maten komen. Zo heb je small, medium en large. Ik wilde eerst voor een ‘small’ gaan, maar ben uiteindelijk toch voor een ‘medium’ gegaan. En dat is echt de perfecte keuze geweest, want de zonnebril is helemaal perfect.


Het model dat ik heb is de Ray-Ban Aviator RB3025-004-51-55 Medium. De glazen van deze zonnebril zijn bruin en ze hebben een ‘fade’ effect. Dit houdt in dat het licht bepaald hoe donker de glazen zijn. Als je de zonnebril neerlegt, lijken ze net doorzichtig, maar als je de zonnebril op hebt, zie je amper je ogen. Het montuur is van metaal en dus ook metaalkleurig.


De kwaliteit van deze zonnebril vind ik echt super. Ik heb nog nooit een designerzonnebril gehad, vaak omdat ik het geld er niet voor over had. Ik vond een goedkope zonnebril prima. Maar nu ik deze heb geprobeerd, wil ik niets meer anders. De zonnebril sluit perfect aan, zit fijn op mijn gezicht en is heel erg stevig. Hij lijkt soms zo broos, maar het montuur is ontzettend stevig.


Wat ik ook leuk vind is dat je er een hoesje bij krijgt. Ik vind het hoesje zelfs mooi. Hij is niet mega dik, dus neemt niet zo veel ruimte in in je tas. Ook krijg je nog een boekje bij de zonnebril, een doekje om de glazen schoon te maken en wordt hij in een doosje geleverd. Echt top dus.

Bovenstaande foto postte ik op instagram toen ik de bril net had. Ik vind hem zelf echt heel erg leuk staan.


Zelfs met je haren in een staart is hij leuk! Vaak heb ik dan dat zonnebril nog groter ogen en dat het heel raar staat, maar bij deze is dat zeker niet het geval.


De zonnebril komt dus, zoals ik al zei, van Lensbase. Op deze website verkopen ze nog heel veel andere dingen waaronder goedkope contactlenzen en daglenzen. De levering is ontzettend snel en het wordt ook nog eens heel goed verpakt. Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe pareltje. Dit is echt een musthave wat mij betreft. Ik weet zeker dat ik nog veel plezier aan deze bril ga beleven.

Ray-Ban Aviator RB3025-004-51-55 Medium – €115,00
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Dat is een leuk modelletje! Ik begrijp je helemaal, ik had dit weekend ook erg last van de zon bij het autorijden en baalde dat ik geen zonnebril bij me had.

  2. Wat zijn de Ray Ban Aviators toch geweldig he? Ik heb zelf ook dit modelletje, alleen dan met rosé glazen en een gouden montuur, en ben er nog steeds erg blij mee! <3 Deze staat je trouwens errrrg goed en helemaal winterproof ook door de donkere kleuren. Veel plezier ermee!

  3. Ik heb het zelfde probleem als jij ik kan het ook niet kopen op het moment maar , ben egt op soek naar een model die op mijn kleine gezicht past. ook een aviator,
    ik weet niet of de kleine of de medium bij mij zou passen . Ik wil die met gouden rand in rose lens, ik denk het kan ziet er leuk uit of misschien honey color

Plaats een reactie