Deze blush heb ik in engeland gekocht. Het is een merk wat je niet in nederland kunt verkrijgen en het is erg budgetproof, prijzen zijn te vergelijken met catrice, heel goedkoop dus! Ik dacht, ik kan hem altijd proberen en als hij niet fijn is merk ik het vanzelf.

Benieuwd? Lees snel mee!

Ik heb niet zo heel veel aan het doosje op te merken, het is gewoon een simpel doosje die makkelijk opent en goed sluit. Het kwastje wat erbij zit gebruik ik nooit, ik vind ze altijd zo klein en niet fijn in gebruik maar voor op reis is dat wel fijn als je je blushkwast bijvoorbeeld niet bij hebt.

Ik vind de print in de blush wel mooi, ik weet niet maar het doet me denken aan een kussen haha. De kleur is heel mooi lichtroze, wel komt er vrij veel poeder vanaf, opzich vind ik dit niet zo’n ramp maar soms zit heel mijn make-up tafel onder. Hij geeft je een gezond kleurtje en het lijkt net alsof je geen blush op hebt. Ja ik vind hem heel mooi en zeker budgetproof!

De swatch is niet zo heel goed zichtbaar, dit komt omdat het niet zo’n opvallend kleurtje is maar heel mooi roze en neutraal.

Al met al ben ik erg blij met deze blush, als je hem ooit tegen komt zou ik hem gewoon meenemen, hij is goedkoop en harstikke fijn!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

Plaats een reactie