Voel je begeerlijk, krachtig en vol glamour als een hedendaagse godin met het nieuwe parfum van Naomi Campbell. Het topmodel brengt namelijk haar meest verleidelijke en weelderige parfum uit: Queen of Gold. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze parfum.

Voor haar nieuwe geur wilde Naomi een geur creëren die net zo bijzonder en rijk zou zijn als de geuren die krachtige royalty-vrouwen dragen. Ze heeft rijke en luxueuze ingrediënten uitgekozen die eeuwenlang alleen bereikbaar waren voor de uitverkorenen, en parfumexperts hebben daar een bijzondere mix van gemaakt.


Het parfum bevat de volgende noten. De geur opent met noten van sappige, goudkleurige peren en exotische, verfrissende passievruchten die alle zintuigen prikkelen. Deze mix wordt aangevuld met een elegant akkoord van crèmeachtige zwarte bessen die een zacht, maar verslavend gevoel teweeg brengen.

Het bekoorlijke, gloedvolle hart bestaat uit een heerlijk boekt van fluweelzachte, sensuele rode rozenblaadjes, verrijkt met stimulerende akkoorden van sterjasmijn en aangevuld met de majestueuze gouden fresia, het symbool van koninklijke vrouwelijkheid.

Het bloemhart vloeit over in warme, aanhoudende ondertonen. Bijzondere, kenmerkende noten van sandelhout verpakt in de muskusachtige sensualiteit van gouden vanille worden vermengd met rijke, sensuele zwarte chocolade en resulteren in een gouden aura en een onweerstaanbaar geurspoor.


De omschrijving van de geurnoten klinkt alleen al heerlijk. Toen ik de geur voor het eerst rook, vond ik het al meteen een sensuele, krachtige vrouwengeur. De geur is zoet, maar ook spannend doordat er een vleugje musk inzit. Ik zou Queen of Gold ook zeker omschrijven als een geur voor de stoere, zelfverzekerde vrouw. Ben je nou niet zo zelfverzekerd? Met deze geur word je dat sowieso! De geur is lekker aanwezig, maar niet te overheersend. Ook is hij aan het eind van de dag zeker nog te ruiken. Ik vind dit zeker een hele lekkere, originele geur. Ik heb nog nooit eerder een geur geroken die hier op lijkt.


De flacon heeft weer een herkenbaar uiterlijk. Als je de parfums van Naomi Campbell kent, zie je dat al meerdere parfums dezelfde vorm flacon hebben. De goudkleurige uitstraling van de flacon doet denken aan het edelmetaal waarnaar de parfum is vernoemd. De glazen flacon heeft een zwarte dop met goudglans, wat weer verwijst naar de schoonheid van Naomi zelf.


Dit is niet de eerste geur van Naomi Campbell die ik bezit. Ik heb namelijk ook nog ‘Naomi Campbell’ van het topmodel. Ik vind beide geuren echt heel erg lekker. Ze zijn totaal verschillend, maar allebei ontzettend vrouwelijk. Ik kan Queen of Gold ook zeker aanraden als je op zoek bent naar een stoere, sensuele geur. Ook heel erg leuk om cadeau te doen!

Naomi Campbell Queen of Gold Eau de Toilette, 15 ml – €16,00
Naomi Campbell Queen of Gold Eau de Toilette, 30 ml  – €23,99
Naomi Campbell Queen of Gold Eau de Toilette, 50 ml  – €32,99
Naomi Campbell Queen of Gold Shower Gel, 150 ml – €8,95
Naomi Campbell Queen of Gold Body Lotion, 150 ml – €8,95
Naomi Campbell Queen of Gold Deodorant Spray, 75 ml – €11,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie